home

Hej på er!
Sorry för dålig bloggning idag.. Men sov ju som sagt hos mathilda och vi har vart hela dagen idag faktiskt!
De börja med att vi vaknade runt 10( -.- ) och vi låg kvar i sängen ett tag sen upp och gjorde typ ingenting! Mathildas mamma ringde och sa att vi skulle åka till donken runt ett och då bestämde jag mig för att åka hem och hämta kuponger(haha jaa.... vad säger man..? ) och jag tog bussen hem, dum som jag är ta jag inte min egna jacka.. Utan mathildas skinjacka... Det var ganska dumt.. För i min jacka låg mina nycklar som jag skulle ha behövt eftersom när jag kom hem så var ingen hemma och jag hade inga nycklar på mig.. Satt ute i ca 30min och väntade på att nångon skulle komma och öpnna till mig. Tillslut kom mamma, som tur va!
Hämtade mina förbaskade kuponger åkte till donken, väl på donken inser jag och mathilda att kupongerna hade gått ut fast vi hade fått dom i brevlådan i söndags.. Mamma kom med mormors eftersom hon oxå hade fått sånna och på hennes stog de ett annat datum än vad de gjorde på våra.. Mamma skällde ut hon i kassan och vi fick handla utav dom gamla som tur var!
Efter de sprang jag och Mathilda på stan ett tag sen gick vi hem till henne ett tag sen ringde mamma och sa att vi skulle äta på Tzatsiki, snacka om glad tjej(jag) och avendsjuk tjej(Mathilda). Dom hämtade mig och jag käkade sen gick jag till Mathilda igen och var där hela kvällen, kom hem runt 11. Vi kollade på film, snackade om allt(standard!)
och hade det allmänt bra!
Somnade direkt när jag kom hem!
Anledningen till att jag lägger upp min dag igår är för är att jag laddade upp inlägget igår men de syns inte i bloggen... cp-.- Men bättre sent än aldrig :)
Ja det var min dag igår!
Ska fixa en frappe nu(hehe...) sen göra ett till spännande inlägg åt er, håll utkik!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se