sjukling..

Hejsvejs alla friska och glada. Och å ingår jag inte i friska... Men glad är jag iaf :)
Förlåt för att jag inte bloggae igår.. Va med älsklingen hela dagen efter skolan, vi hänge på stan osv :)
Slutade 14.40 igår och träffade älsklingen utan för skolan, jätte gulligt :) Sedan så drog vi upp till Lugnet och träffade en kompis till Gustav, dock inte så länge eftersom hans buss kom så vi rog en promenad till stan och ah sen chillade vi och käkade på Subway, typ världens godatse snabbmatsställe,förutom Donken ofc^^ Runt 8 gick vi till Max och käkade där. Gustavs buss gick 21.55 så jag drog hem ungefär då :)
Idag då..
Hade lite feber igår när jag kom hem och lite idag så jag vale att stanna hemma så att jag blir frisk fortare. Jag har legat och kolla på burlesque och just nu håller jag på med ett eget Gossip Girl Marathon och jag är fortfarande inne på 1a säsongen av 3.. Tror att de kommer ta hela dagen.. Lite skönt iaf :) Jag har laddat upp med 2 packet näsdukar,en näs spray,en stor chokladkaka med non stop i och loka melon så jag ska nog klara mig ett tag,och ett packet halstabletter :) Men jag ska fortsätta att kolla på GG så vi hörs senare under dagen :)
Puss :** Och klä på er så att ni inte blir sjuka^^
Min prins <3


vem är de som är duktigt?

Joo jag, jag har för första gången på den här terminen gjort min första läxa :)
No och svampar vart de faktiskt. Svara på lite frågor osv :) Jag har vart i skolan idag ofa med världens huvudvärk och ont i halsen som fan.. Mådde inte så bra på slutet.. Gick till fyra och det är de senaste på vårt schema, rätt skönt gemfört med 20över4 som vi hade i 8an. På måndagar slutar vi fyra, Tisdagar 14.40, Onsdagar&Torsdagar halv fyra och tre eller 10över två på fredagar :) rätt chill om man säger så och vårt schema är mycket bättre än förra året förutom att jag inte kommer att få hk förens nästa termin -.-' De suger riktigt hårt tycker jag.. Men ah.. Sen när jag kom hem iaf så käkade ajg och la mig dirket i sängen och slog på " alice in wonderland" och somnade till den.. Men mamma väckte mig för att jag skulle fixa No:n och nu är ju den klar så nu tänkte jag slå på filmen igen men ett glas läsk :) Imån så blir de skola igen och så kommer Gustav till skolan när jag har slutat och vi ska tydligen gå hem till mig.. De är as långt enligt mig... Fast vi kanske drar ner på stan ett tag och tar bussen hem eller nått.
Plugghezt.com :)


pigga osv..

Godmorgon mina kära läsare :) Vi har nyss typ ganska nyss vaknat.. Eller vi vaknade typ halv 10 och ifrån dess tills nu har vi kollat på film och hunnit med att käka frukost :) Strax så ska vi käka lite grillat, troligtvis åretss sista gång.. Men jag hoppas då på att vi ska grilla i viter oxå..(a) Hahaha kan man ens grilla på vintern, de måste man väll kunna..? Tycker då jag :)
Men ah.. Vi ska väll typ gå upp och klä på oss och lite sånt.. Klockan 17.00 har jag min första raggalektion för den här terminen, ska bli riktigt skönt att börja dansa igen :)
Trötta typer alltså....


Konf. Assistent utbildning

Hejs svejs :) Jag&gustav kom nyss in ifrån att ha träffat Pierre och min kära vän Linn :) De va ett bra tag sen man snackade med dom :)
Dagen i bjurs var grym, vi lekte typ heeela tiden och vi ah asså jag har aldrig skrattat så mycket på en dag. Vi hade så jädrans kul, tyvärr så har jag inga videos att visa eftersom vi inte fick ha våra telefner när vi hade "lektion" så jag har bara några enstaka bilder och en video ifrån när vi satt på resturangen och käkade och ofc bilder på de vi åt där :)
sööta b-rudar alltså..
den fina utsikten ifrån resturangen, tagen med mobilkameran..
maten. FÖRBASKAT JÄVLA GOTT!!!!!!!
Louise och Evelina♥
Efterrätten vart Hedemoraglass :) Hallonsorbet,Citronsorbet och Melon.
Men nu ska jag mysa ner mig med gustav oh kika på nån bra film :) Kanske The last song eftersom vi inte kollade klart på den alls igår :)
Men ni får ha de bra så hörs vi imån.
Puss på er mina söta ♥


the day

hejsvejs, jag sitter här hemma med gustav och vi har nyss snackat med Anna och Molly på skajp men dom kickade oss för dom tyckte att va var dryga.. fattar inte varför lixom..
Men dagen då, slutade halv två och då drog jag direkt ner på stan och tog bussen till blge och mötte upp älskling vid kupolen och vi gick runt och kikade lite och hälsade på lite folk :) Träffade Linn och Pierre och Jenny vid bussen till blge. Iaf, eftersom jag har fått lön så tänkte jag shoppa loss men de vart inte så.. De vart faktiskt bara en väska ifrån New Yorker och jag är heeelt kär i den! Juste, vi träffade miranda. Gustavs kompis, hon var jätte söt och hon undra om hon fick ta en av mina blombilder som jag har på fb och måla av eftersom hon är så himmla duktigt på att rita osv så fick hon ju de :) Sen kom pappa och hämtade oss och så ah vi har väll inte gjort så himmla mycket, typ ätit och kollat på film, vilket vi ska fortsätta med nu. Alltså kolla på film^^
Nyss såg vi nästan klart le"pineapple express" och nu sk vi se på " The last song" och kanske gråta en skvätt? :)
en söt pussbild :)
ahahahaha lite fina bilder så där :)
min älskade väska ;d
Men nu ska vi kolla på Thee last song och ha de lite mys och sen sova för vi ska upp halv 8 för anna och hennes låsas pappa kommer och hämtar mig runt 9 och sen ska vi till bjurs och va där hela dagen oc sen när jag kommer hem så ska älskling sova här igen :D
Men ah.. De va väll typ de :)
Puss :** och godnatt :)


får ever alone

hejsvejs, bloggar ifrÅn mobilen nu. sitter helt ensam i skolan anledningen till de Är att vi bÖrjar 9 och jag va hÄr typ... lite Över 8 men sophie Är pÅvÄg hit iaf :) men vi hÖrs senare :) puss :**


svar på tal

Sandra H. om Videoinlägg:
Man hör ingenting ;o
svar: Nej jag vet... Vet inte alls vad felet är, men jag ska göra en ny imorgon eller på Lördag när jag får tid, men höj ljudet så hör ni och det får duga tillsdess :)
Puss :**


25/8

Tjenis :9 Var ju på stan med Eline och så gick vi in på gina för dom har smyckes rea, och så gick vi in och kikade lite eline tog en ren ring och ett par örhängen och gick och betalade, vi gick ut och då sa Eline öppna handen och jag öppna handen och så gav hon mig örhängena hon köpte gissa vad glad och överaskad jag blev, iiih söta Eline :)
Älskar dig bv ;d
Vi fikade oxå, eller ah "fikade" käkade glass :)
jadu.... ahahaha
örhängena jag fick :')
Men nu säger jag godnatt för idag, imån ska jag till skolan och sen till gustav och sen vidare för lite shopping på kupolen :)
bloggar väll nångång under dagen :)
Puss :**


ifrån igår före vandringen

tuuunnggaaa!!
sooeta cheyer! <3


Dag 10: 10 ni inte visste om mig

1. Jag har typ fotfobi
2. Jag tycker att de är tråkigt att köra moppe men kul att bli skjusad^^
3. Jag älskar bläkfiksmackor(Gustavs pappas special^^)
4. Jag har glasögon men använder dom inte
5. Jag tvättar händerna jätte ofta, får typ panik om jag inte kan/får tvätta händerna..
6. jag sover med två täcken och fyra kuddar och en kudde brevid mig
7. Jag och Sophie har en massa smeknamn på varandra. Tex hon är "burris" och jag är "harris"
8. Jag hatar att sova ensam
9. Jag har världens bästa pojkvän♥
10. Jag tycker om Tokio Hotel


Videoinlägg, temainlägg



Videoinlägg



länkbyte

Hejsvejs, jag vill att ni kikar på min söta sorks blogg eller ja.. Hon heter Julia men jag kallar henne för sork, hehe :)
Hon är 98a men ser då inte ut som en 98a, kanske... 97a :) Iaf så är hon och hennes blogg värd att slösa tid på :)
http://julialilje.blogg.se/
Love you hjärtat <3


Every 60 seconds you spend angry or upset is a minute of happiness you'll never get back.



bara... ingenting

soooooeta cheyor..
Tre ursöta bilder ifrån idag :)
Jag&mamma var nyss på Ica Maxi och handlade och gissa vad jag hittade då.. Jo de här;
Cheez Dippers är as gott, de är typ nå.. "bröd" pinnar och franssmält ost och de är mmmmmmmh gott! Haha, käkade de as mycket när jag var lite men så tog dom bort de och nu har dom tydligen börjat med de igen så ajg fick lov att köpa ett packet, har redan käkat upp två av fem "packet" ska nog gå och ta min tredje omgång :)
puss :**


första dagen avklarad

Kom nyss hem ifrån skolan och jag har klarat av den :) De va kul men ändå jobbigt, haha xd
iaf, jag vet inte alls vad jag ska göra nu eller resten av kvällen.. Just nu sitter jah och kollar på nån as snygg kille som sjunger förjääävligt bra som inte bor här och saknar gustav otroligt mycket..
ååh jag ska nog dunka lite eric saade och tycka synd om mig själv..
Har lite att visa er senare ikv :)
Puss :**
Btw, hur var er första dag i skolan/gymnasiet ? :)


Lets go!

Drar strax emot skolan och min första dag som äldst på skolan, visa nu lite respekt för oss va? ;)
Haha^^ Jag är faktiskt lite nervös, varför de vet jag inte, är bara de..
tagga skolfotografering oxå..
Puss :**


tagga

Ska lägga mig i min underbara säng och invänta john blund :)
Godnatt på er <3


i mina högtalare dunkas justnu

och efter:
Denna visade Gustav mig imorse :) Sjukt rolig! Hahaha :)


ist love



Nu kör vi igen!

Förra årets hemside bild, hahah as snyggt, eller..?
Men nu kör vi åter igen ett år tillsammans, sista året så nu jädrar tar vi i!  PLUGGA PLUGGA PLUGGAAAAA och ha kul ;)
8B---> 9B iår


home

Hejsvejs. Nu är jag hemma efter ett litet besök på skolan upprop och fikade lite på skolan, typ bullar och saft :) Träffade alla i klassen igen och så klart alla andra på söb :) Dushen väntar snart för jag måste dusha och bli extra fin till imån när vi ska ta högstadiekatalogsfoto som jag säkert har skrivit förut...
Men före jag dushar så ska jag göra två temainlägg eftersom jag va lite slarvig med de igår... mh, ja de va typ de :)
Dagens outfit :)
avslutar med en as fin bild på älskling, ahahaha skrattar lika mkt varje gång jag ser bilderna ^^
Ja så är "pigga" va vi runt halv 2, tog dom här bilderna precis efter att jag hade bloggat :)
vi somnade typ efter de här oxå, vi gjorde lixom slut på all energi vi hade kvar :) Vi skrattade åt ingenting.. Kul hade vi iaf :)
Puss:**


hos gustav

Hej alla sötisar :) Jag och gustav har kollat på tre filmer, the hangover,farsan och the anchorman :) Så de är därför jag inte har kunna bloggat.. Men nu har vi iaf sett klart på dom filmerna och..ah vi ska väll gå och lägga oss strax^^  Ja jag har inte så mycket mer att skriva... Men vi hörs imån :)
Puss :**


at home

Hejsvejs :)
Gustav kom ju som sagt och hämtade mig på jobbet och vi drog hem till mig och käkade tacos och kikade på lite film, vi sitter fortfarande här hemma men ska snart dra hem till han :) Det blir att sova över där i natt :) En bra avslutning på sommarlovet tycker jag, har ju upprop imån kl 17.00 på skolgården :) Hm.. Jag vet inte vad jag ska skriva längre....   Men jag kommer att blogga ifrån gustav's house :)
lekte blge gangster där..
Jag och älskling (L)
Men vi ska sätta oss på moppen och rulla till ornäs :)
Puss :**


allting är klart

Då är allt klart, ska känna lugnet ett tag och sen drar jag till jobbet :)
Som sagt... Gustav hämtar mig och vi drar hit ett tag sen hem till han :)
Don't miss me too mutch ;) HAHAHA var bara tvungen.. FEL-LÅT.. HAHAHAH
nej.. Men,
puss hej :**


sista dagen före lönen

Ja som sagt så stämmer rubriken, idag jobbar jag sista dagen före lönen kommer. När jag har slutat så kommer Gustav och hämtar mig, söt som han är. Och sen drar vi hit en stund och sen ska vi faktiskt till hans pappa och det blir första gången för mig och jag är faktiskt en aning nervös.. Okej jag erkänner AS NERVÖS...
Haha men jag bloggar sen när jag kommer hem :)
Puss :**


svar på tal, AHAHAHAHAH

majaaaaaaaaa osv om Videoinlägg:
prata högra kvinna! :o

/ din Maja

svar
: För det första tycker jag att jag pratar as högt ;oo
Sen... Hur trött var du på en skala 1-10 när du skrev de där? ;) Hahaha puss på dig maja :**


orkar inte..

Säger godnatt till er nu, föra jag ska gå och ta bort sminket och sen kolla på "himmelen är oskyldigt blå" helt ensam.. Imån blir de mer jobb som ni redan vet.. Vi hörs mer imån :)
Puss :**


svar på tal

fanny om Dag 5: Kändisar. (gårdagens) / Dag 6: Mina rädslor. (dagens):
hej jag har en liten fundering och har haft det ett tag. 
du och nathalie bergkvist bråkade jätte mycket förut, hur är det med er nu ? va de kul och bråka med henne? blir inte hon jätte sur? hon har väl adhd ? 
bara en liten fundering
Svar: Ja jag och nattis bråkade jätte mycket förut, men vi blev samms och var jätte mycket och vi kallade varandra "systrar" osv men nu snackar vi nästan inget alls. Haha ja de va kul att bråka med henne men de va mycket roligare att vara vän med henne :) Hahah asså jag vet inte om jag ska svara på nå mer frågor.. Det är bättre att ni frågar henne :) Men ja hon blir ganska lätt sur och de med att du fråga om har adhd tänker jag inte svara på. Som sagt fråga henne själv om de jag inte vill svara på :)
Svara så klart på alla era frågor så bra jag kan :) Bättre på dom frågorna om mig osv oh lite mindre bra om mina vänner osv eftersom jag inte vet vad jag får och inte får skriva, men de är ändå bra att ni frågar :)
Puss :**


Dag 5: Kändisar. (gårdagens) / Dag 6: Mina rädslor. (dagens)

Hm, kändisar.. Vad ska man skriva här..? Jag har ingen aning så jag hoppar över att skriva om kändisar så jag skriver om mina rädslor ist.
Jag är är rädd för mycket.. Jag är nog mest rädd för att bli kär och sårad.. När jag väl är kär så är jag kär påriktigt och vill inte bli sårad osv..  Sen har jag nå fobi för länkar som folk skickar till mig asså jag vet inte vad de är men jag hatar att klicka på länkar som folk skickar... Är typ rädd att de ska va nå virus elle nån äcklig kärring som ska skrika eller nått annat som gör så att man skiter på sig, haha.. Sen är jag faktiskt lite rädd för att träffa nytt golk, typ att bestämma träff med nån för första gången för jag tror alltid att den man ska träffa luras, haha jag vet de är as sjukt men så är de.. Sen så är jag lite mörkrädd faktiskt... haha så ajg har alltid min dimmer lampa på när jag gå och  lägger mig men släker den under natten. Jag är as rädd för spindlar och ormar och även får, hahaha eller iaf stora får inte lamm för dom är juu sååå gulliga :') Sen är jag as rädd för att nån ska stå och kolla på mig när jag vaknar, asså att nån döing ska typ så och stirra som fan eller typ nån står as nära när man öppnar ögonen.. De är jag rädd för varje gång jag ska slå upp ögonen. Sen är jag jäääävliiiiigt höjdrädd. Ja de är typ de jag är de för, de finns säkert nå mer jag är rädd för men kommer inte bara på de nu... Men vad säger ni om jag gör videos när jag inte orkar skriva så himmlans mycket? :) Provar de nog imån :)
Ah... Puss :**


Videoinlägg



jag är med..

.. och tävlar om att bli "veckans blogg" hos Elin(http://elaijjn.blogg.se/) hon har även gjort min suuuper fina header/design :) I love it ;d Vill du oxå vara med och tävla i "veckans blogg" Klicka då här: http://elaijjn.blogg.se/2011/august/veckans-blogg.html#comment och följ instruktionerna :)
Puss :**


Min humor..



HAHAHAHAHAHAHAHAHAH så himmla kul!!
Min&gustavs humor :')


hemma

hejsvejs! Oj vilken dag jag har haft. Det blev att åka till kupolen och käka på matplatset, alltid lika gott ju :) Träffade Gustav och har vart med han hela dagen :) Köpt en masscara har jag iaf gjort :) Och hittat lite kläder/skor/väska/klocka som ska inhandlas när lönen kommer :) Vi har setat och gått runt och kikat lite vart eftersom :) Gustav har även töjt ännu mer, till en 4mm's oj jag minns när jag hade en 4mm^^ Hahaha ;)
Nej men.. jag har som alltid när jag är med han haft en underbar dag/kväll :) och kvällen fortsätter här framför datan och vara social med er och ofc med gustav^^ Hehe.. Men inte länge idag dock.. Ska upp och jobba imån, 13.00 till 16.00 och även samma på söndag :) Och på Måndag så har vi upprop kl 17.00 och på Tisdag är det som vanligt igen, fast vi ska ta högstadiehögkatalogsfoto då, lixom första dagen..? Det är onödigt tkr jag.. Men de ska bli rätt skönt att komma igång med det vanliga igen tkr jag, men även lite små jobbigt med alla långa dagar och betyg och välja gymnasium osvosv.. Mindre tid till kompisar,G,jobbet osv och de är ju inte bra.. Men jag ska försöka att göra så gott jag kan med att ta tid osv, men även ska jag plugga häcken av mig detta år!
snygga vi är asså :)
hahahahaha!!!!
Jaa nu fick ni en några bilder oxå, snällt va?^^
Gustav, du är en gangster :) Min gangster ^^
Nej ska vara social med lite folk nu :) detta blir nog mit sista inlägg där jag skriver i, har några " just nu i mina högtalare" inlägg :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu

and thinking about you.. <3


tidsfördriv

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string?  haha aah
2. Vem var den senaste du pussade? Gustav
3. Vad har du för bhstorlek ? beror på, 70B eller 70C
4. Trivs du med det? hahaha, jaadå
5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? för många
6. Vad ska du göra imorgon? -  Jobba

7. Vad gjorde du inatt? -Sov
8. Och i förrgår natt? - Sov^^
9. Vad gör du innan du ska sova? - Kollar på tv eller datan
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - jadå
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -ja.
12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - ja om jag var vuxen.
14. Choklad eller glass? - Glass när det är sommar, annars choklad året om :)
15. Push-up eller T-shirtbh? - pushup
16. String eller hipsters? - Hipsters
17. klackskor eller sneakers? - klackskor
18. Kjol/klänning eller jeans? - beror på..

Tio fakta
1. Hemstad- Falun
2. Håfärg? - Mörk/Ask blond

3. $Längd - 170 ca
4. Frisyr - Right now, uppsatt i en knut
5. Ögonfärg - blågröna
6. Skostorlek - 37-39
7. Humör - trött osv
9. Civilstatus - på g?
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - jaaaaa
2. Tror du på kärlek? - jaaa
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - jaaa
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jaaa
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - jaaa
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha vet inte? xd
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jaa

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - dag
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola!!
7. Fest eller romantisk hemmakväll ? - hm.. Svår fråga. Det beror nog på :)
8. Färgfoto eller svartvita? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? -  bilddagboken

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - haha aaah
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jaa
4. Har du hoppat bungy jump? - NEJ VERKLIGEN INTE!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - aah
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej O.o
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - MMMH
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej, haha
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - haha?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - haha ah!

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? - ja
3. Är du fundersam? - njaa
4. Är du uttråkad? - jaa
5. Är du tysk? - nej, men kan ju tyska^^
6. Är du dansk? - Nä
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - Så klart, eller..?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - har aldrig vart gifta
10. Hur många syskon har du? - 1

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 11.41
2. Namn? - Linnea
3. Vart bor du? - Falun
4. Hur många barn vill du ha? - 2 eller 3
5. Vill du gifta dig? - Jaa
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - båda
7. Har du ätit sushi? - aaah as gott!
8. Favoritglass? - ben&jerrys
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Hahahahaha ingen aning
10. Humör? - olika

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - nej..
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - ja

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? - njaa, nån cm kanske :)
2. Skulle du vilja väga mer? - absolut inte
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - haha nej? xd

Kan
1. Kan du röra på öronen? - nej, men pappa kan :')
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej xd
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - HAHAHA aaah
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - jaa
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - njaaaa.... tveksamt..
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja såklart :)



Dag 4: Kärlek.

Heheh, kärlek. Passade ju bra justnu kände jag.. ^^
Kärlek, de ska kännas i hela kroppen och om man är kär i nån så ska man inte kunna sluta le och det enda man tänker på är han/hon. Kärlek kan oxå vara ett elende, om man är kär i nån som inte är kär tillbaka, de har ju hänt mig ett par gånger, olyckligt kär kallas de väll? Och när den man är kär i är kär i en tillbaka är att vara lyckligt kär.
En kompis till mig skrev nyss "Va inte ledsen för att du inte har hittat din rätta kärlek här och nu. Det betyder bara att Gud sparar på den speciella till dig när tiden är inne." på fb han råkar dock vara värsta poeten. Men jag tyckte att de va ett as bra citat :)
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer just om kärlek.. Jag vet vad jag är nu iaf, hehe :)
Sen tycker jag att man ska få vara kär i den man vill, Oavsett om man är en tjej och bli kär i tjejer eller en kille och blir kär i killar eller en tjej och blir kär i killar eller ah, ni fattar :)




källa:http://weheartit.com/


Dag 3: Vänskap.

Vänskap, jag kan ett jätte bra citat "Vänner är som stjärnor, du ser dom inte jämt, men du vet att dom finns där"
En vän för mig är att man ska kunna lita på den personen upp till 110% och man ska kunna känna att man kan vara sig själv med den och inte vara mer som den eller nångon annan. Och så ska den alltid finnas där när man är ledsen och vill prata med någon eller bara behöver prata om nått.. Och de är ju bra om man har lite av samma humor så att man skratta åt samma saker, men nuförtiden så verkar ju alla skratta åt allt, enligt mig^^
Jag är enormt glad att jag har dom vännerna jag har. Jag har inte så många, asså så många som jag brukar vara med men sen känner jag ju en hel del och sen är väll en annan sak?
Jag har både fått nya och mist vänner.. Och nu i den här åldern så är det som viktigast att ha sina vänner nära men de är även nu det händer så mycket "skit" eller vad man ska säga.
Ja jag har inte så mycket mer att skriva. Men jag ska skriva en till dag får igår och sen ännu en till som är för idag :)


förlåt.. igen

Hejsan. Seriöst, förlåt för att jag inte har bloggade igår... Jag va med gustav iaf och ska nog även va med han idag med, fast på kupolen och vi ska även äta på matpalatset med resten av familjen ^^
Men igår då.. Så tog jag bussen till stan och träffde han och vi gick somvanligt runt liite och efter ett tag så drog vi till Donken och käkade eftersom jag hade fått pengar av pappa :) Efter de så drog vi hem ovh va här ett tag sen drog vi ner till stan igen och träffade mathilda och även hedivg :) Vi gick runt lite och träffade Frida och hennes kompis :) Så vi hängde lite med dom och sen drog vi hem hit och satt och prata lite och sen fick gustav lov att dra :(
Åååh vilken underbar kväll jag hade :)
Men jag ska ladda ner en film osv :)
Men vi hörs mer under dagen :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu

Kände att jag vela ha lite go'a flashbacks så jag tog denna låt.
Sofie Andersson och Lovisa Palmkvist, om ni läser detta så ska ni veta att jag saknar tiden med er brudar, we are Battman,battgirl and bettwoman, rigt? :)


förlåt..

Förlåt tusen gånger om för att jag inte bloggade igår.. Jag och Gustav skajpade till halv 3 så jag fick inte vara på datan igår men idag så får jag nog de. Har inte alls sovit så bra i natt pga världens väääärsta mensverk.... Vaknade kl 7 och pallade inte mer så  kröp till köket med vetekudden stoppade in den i micron och så gav pappa mig en treo av nå slag, tog min telefn och mitt headset och kröp tillbaka till min rum la ig i sängen typ halvt död. Och nu ligger jag här i min säng och försöker att ladda ner nån bra film, men de går inte så bra... -.-
Vet inte ens vilken film jag vill kolla på.. ååh mens kan verkligen gå och ta sig nånstans........!!!!!!
Förövrigt vet jag inte vad jag ska göra idag... Skulle igentligen ha haft filmkväll med Mathilda eller "mattis" som Gustav kallar henne och Gustav men vi kunde inte vara här och inte hos mathilda så vi sket i de..
Jaa.. jag ska väll fortsätta att fundera ut hur fasiken man laddar ner filmer på " www.tankafetast.com "
Men vi hörs förmodligen mer under dagen :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu

Och Gustavs röst eftersom vi skajpar och webbar :) hehe^^


hemma

Runt fem så ringer mathilda och frågar om vi kan ses ett tag och de gick ju men vi hade problem, jag kunde inte komma nånstans och inte hon heller.. Så jag slängde mig på cykeln och tog mig tid att cykla till henne. Hon mötte mig vid Lidl och vi stog och snackade där ett tag sen cyklade vi vidare hem till henne och fortsatte att snacka där :)
Käkade lite mat och vi flummade och kollade lite kläder som mathilda ska klicka hem :) Käkade glass och chattade lite med Gustav och flummat lite till osv osv. Sen ringde mamma och sa att hon kunde komma och hämta mig och om cykeln kunde stå kvar där tills imån isf. Och det gick så mamma kom och hämta mig efter ett tag, tråkigt nog :( Ska hämt cykeln imån eller nått :) Imån förövrigt vet jag inte alls vad jag ska göra.. Vi får se :)
Puss :**
muppis :*


bloggtorka..

Ja som rubriken säger så har jag bloggtorka... Så jag ger er makten att välja vad jag ska skriva om :)
Och medans ni gör de så ska jag webba lite med eline, osminkad och fin.. ^^ hehe :)
Så kommentera vad ni vill att jag ska skriva om ;d
Puss :**


Försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.



matlagning nextup.

Sitter och snackar med eline i telefn om lite allt möjligt.. Jag ska ställa mig och laga min fantastiska räkwok med kokosmjölk ås jag måste ställa mig och skala en massa räkor... -.- kul.. Och senare ska jag kanske träffa mathilda :)
Men ah, bloggar senare under dagen :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu



Dag 2: Gymnasie/skolor/framtid om 3 år.

Jag går på söderbaumska och ska börja 9an som ni säkert redan vet. Efter grundskoletiden så ska jag gå Estet-Media på haraldsbo. Blir nog inge frisör som jag vela förut :( Har dock ingen aning om vad jag vill bli sen.. Fotograf av nå slag tror jag :)
Efter studenten ska jag åka utomlands, eller åka till London på Bartenderkurs, vet en som har gjort de och han tyckte att de va as kul :) Och sen ska jag nog flytta hem ifrån till en lägenhet nånstans, med eller utan pojkvän, ja de får vi allt se :) Jag ska ut och göra världen (nästan) efter studenten kan man säga :)
Nå mer vet jag inte :)
Men när ni läser de här ligger jag förmodligen och sover :) Jag gjorde de här inlägget 02.00 för att jag itne hade nått att göra.. Men va även det sista jag gjorde före jag gick och la mig :)
Och som sagt, har ni frågor, så ställ dom :)
Puss :**


ooh vilken dag!

Hejsvejs :)
Jag sitter hemma nu och lyssnar på musik. Har nyss tvättat av sminket och ska förengångs skull gå och lägga mig i tid och försöka vända tillbaka på tiderna och så..
Ja dagen så. Det började ju med att jag vaknade som vanligt, kikade lite på datan,fixade mig och käkade. Därefter
så drog jag ner på stan, kanske runt 20i3 kom jag ner. När jag väl var där så träffade jag Gustav. Vi har gått runt på stan hälsat på lite folk osv :) Setat på åhlenstaket och snackat sen va vi till Max och käkade lite och lekte lite i "kojjan" som finns där^^
under dagen träffade vi, anna,brita,emelie ö och hennes gäng, säkert några fler men kommer inte på alla justnu..
Joo Jenny ni vet osm jag brukar fika med :)
Gustav lärde mig att dricka vääärldens godaste läsk!!! LOVE, typ beroende.... Så himmlans gott :)
Mountain dew♥
dagens outfit :)
Max rooliga speglar ute vid "kojjan"^^ Hade skit kul vid dom^^ Tyvärr jag har inga bilder på Gustav för han vela typ inte va med på bild...
men om jag inte bloggar med ikv så säger jag godnatt nu :)
Fett värd och otroligt kul dag/kväll har jag haft iaf :) ♥
Puss :**


Dag 1: Mig själv.

Dag 1: Mig själv.
Jag heter Karin Linnéa Elisabeht Hansson och är född 24 Februari 1996 i Falun.
Jag bor i Dalarna och i en liten stad som heter Falun med min mamma,pappa och min bror.
Jag går på en friskola som heter Söderbaumska men vi som går där kallar de för Söb. Jag ska börja 9:an(9B)
Efter det så ska jag antingen gå Estet-Media eller Frisörlinjen. Har dock inte bestämt mig..
Jag är 170 lång och har gröna ögon och långt blondt hår, dock fake för jag har igentligen askblondthår.
Jag har glasögon men dom använder jag bara när jag är hemma och inte bland folk, har linser också men jag tål dom typ inte. Jag är en pratgad och flumm tjej. Är nästan aldrig tyst och jag kan få flummstunder där jag måste skratta,sjunga eller hoppa om kring.. Jag kallar det att gå i taket. Jag har riktigt dålig humor emn alla tycker ju att ens egna humor är den bästa, right? ;) Jag är också väldigt lättroad och skrattar åt de lilla minsta som nån gör eller säger om de är nått "kul" haha. Och när jag går i taket så skrattar jag även fast de är tyst. Varför de vet jag inte, jag bara gör de.. Dom som har vart med mig när jag har gått i taket vet vad jag menar. För det mesta är det mamma,pappa och min bror som får vara med om det. När jag är ensam hemma så höjer jag volymen och dansar och hoppar runt i huset och flumma runt.
På fritiden är jag med kompisar,dansar och tar handom mina hästar.
Jag har dansat nästan hela mitt liv. Jag började att dansa disco när jag var 4-5år och har gjort de tills jag va 13-14 och nu dansar jag ragga men funderar på att kanske gå tillbaka till discon, men jag tror att de inte blir så. Ragga är mer mig^^
Jag har fem hästar som ni kanske redan vet. 
Betty,Gran Dee(Mammas häst) Turbo, Te-Quila och Tipp-Topp. Alla förutom Gran Dee är travare, Gran Dee är en Cowboy häst :) haha ^^
Men jag vet inte vad jag ska säga riktigt.. Om ni har nå mer frågor så får ni gärna ställa dom :)
Men nu ska jag fixa mig för att senare dra ner på stan och träffa gustav :)
Puss :**
HAHAHAHA man måste väll bjuda på sig själv ibland, right? :)


Temainlägg

Dag 1: Mig själv.
Dag 2: Gymnasie/skolor/framtid om 3 år.
Dag 3: Vänskap.
Dag 4: Kärlek.
Dag 5: Kändisar.
Dag 6: Mina rädslor.
Dag 7: Tips, film, musik.
Dag 8: något/någon som gör mig lycklig
Dag 9: Personer jag saknar.
Dag 10: 10 ni inte visste om mig
Dag 11:
Något jag ser fram emot.
Dag 12: I min väska
Vi kör igång imån(fast de är idag xd )


Temainlägg

Eftersom jag är sååå glömsk ibland så kör vi en Teaminlägg's period :)
Och vi börjar med den imorgon :) alltså.. om typ.... två timmar^^
Men nu ska jag fortsätta att webba med gustav som jag har gjort hela dagen idag^^
Puss :**


förlåt...

Förlåt för att jag inte har bloggat så mkt idag.. Men när jag kom hem så orkade jag inte blogga.. Jag har setat och webbat med Gustav hela dagen, typ^^ jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Imån vet jag inte alls vad som händer.. Ska kanske va med Mathilda men om jag inte ska vara med henne så ska jag vara med Gustav^^ Hehe.. :)
Men aah.. Säger väll godnatt för idag :)
Puss på er! :**


Drar nu!

Hinner inte lägga upp nån bild.. har lite bråttom.. Men vi hör ofc när jag har slutat :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu

Tro det eller ej,
och efter den:
Ni kanske inte visste att jag lyssnar på Marliyn Manson? Haha, men nu vet ni iaf :) Lite svårt att tro om mig va? ^^


godmorgon :)

Godmorgon mina söta läsare :) Jag har nyss tryckt i mig en utav cafeéts vaniljbullar, så himmlans goda!! Det finns en kvar som ligger i köket och ropar att nån ska komma och äta upp den, haha nejdå.. Men de finns ju en kvar... Undrar om den är kvar ikväll när jag kommer hem..? Hehehe...
Iaf.. Jag slutar fyra idag så det blir ett rätt chill pass idag :) Men vi hörs när jag kommer hem, måste gå och klä på mig^^
Gör ett inlägg före jag drar oxå :)
Puss :**


just chilling!

Hej sötisar :) Jag kom hem för en stund sen och nu sitter jag här hemma ensam med en påse popcorn och dunkar musik på högstavolym. Ikv vet jag inte alls vad jag ska göra. Bara chilla tror jag, är helt slut i fötterna efter en halv hektiskt dag på jobbet. Imån jobbar jag oxå börjar igentligen ett men har ingen skjus så så de blir att jag börjar 12 ist..
ska fortsätta att äta upp mina popcorn^^
Vi hör senare :)
Puss :**


right now!

Jag har precis blitt klar med allt jag ska ha gjort före jobbet, ah förutom att äta. Men mamma är och handlar så jag ska äta snart sen chilla och sen iväg :)
Me to day :)
Vi hörs när jag har kommit hem :)
Puss :**


kräftor i mitt hjärta!

Nu är några kräftor&räkor uppätna :) Dock finns de 5 kräftor och lite räkor kvar :)
Någon av er som äter kräftor och räkor och kanske skaldjur överhuvudtaget? :)
föööreeee...
efter... Och då är de hhär bara min tallrik....
jaa.. Som sagt, de blir att äta kräftor och räkor imån oxå :)
Men som sagt.. Jag ska upp och jobba imån så jag funderar på att gå och lägga mig.. Ska upp och dusha osv imån före jobbet.. :)
Men jag bloggar före jag drar dit ofc :)
Puss :**


hade lixom inget annat för mig..



i mina högtalare dunkas justnu

Älskar jiiimpa och hans låtar ju!!


home from downtown!

Hejsvejs :) när mamma kom hem så vela hon åka ner på stan så jag fixade mig fort som tusan och hängde på så jag hann inte blogg.. Det vart iaf lite saker därifrån :)
BH ifrån HM 129:-
foundationsborste  HM 39.50:-
Foundation, dream matte mousse, den bästa!! Extrapris, 89:-
Och när jag kom hem så hade jag fått post. Ifrån skolan där det står att jag är välkommen på upprop osv osv.. Och jag kom ju på att de här är mit sista brev ifrån söb eller söderbaumska om vi ska vara sånna..Åååh det är blandade känslor inför avslutningen.. Men vafan.. De är ett bra taf. Så jag ska njuta som satan det sista året!!
Just nu har jag en pizza i ugnen som ska ätas upp för senare ikv blir det kräftor och 1kg räkor som vi ska festa på! :)
Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu

På högsta volym ofc!! Min favvo låt justnu! LOVE THEM!


sooo cute!

Jag satt och kika runt på http://elinsuundgren.blogg.se/ och fick syn på en über söt video..

och Orginal videon..
Jag tycker så att de är as likt och att tvillingarna sjunger ganska rätt för att vara så små :)
Jätte sött iaf :)


förlåt..

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga innan jag gick och la mig.. Men jag glömde totalt bort de och jag säger förlåt tusen gånger om! Men iaf.. Igår så fick jag nå ryck så jag ställade mig och baka kladdkaka och sen så satt jag typ och väntade på den och när den väl var klar så tog jag&mamma oss en varsin bit och efter de så chattade jag med maja och vi har stora planer till sommaren 2012 :) sen så chattade jag lite med linnea molander oxå. Oj på tal om henne så har jag ju även glömt att lägga upp vilder/videos ifrån vårt dygn försök^^
Men ja sen stängde jag av daton typ 20över11 och gick även och la mig då :)
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra... Jag hittar på nått :)
men nu ska jag göra nått annat :) Vi hörs senare under dagen och agj kommer ihåg det oxå^^
Puss :**


home!

Hej sötisar! Jag fick lov att jobba över en timme för vi hade så himmla mycket disk och saker som skulle plåckas undan.. När jag kom hem så käkade jag lite och nu har jag setat och svarat på lite bloggkommentarer :) jag får as söta kommentarer justnu! Den sötast idag var nog " Tycker att du borde döpa om namnet på bloggen till sötastetjejen.blogg.se :) <3 " ifrån " En hemligbeundrare ifrån uppsala :)" Tyckte att de var as gulligt och jag vet ju ofc vem de är ifrån :)
Men ah.. nu ikv ska jag bara chilla satan för jag as trött och lite smått ont i huvet och i ryggen...  får nog gå till pappa massören senare ^^ som ni kanske inte vet så är min pappa massör :d
ja... Jag har inte så mycket mer att säga.. jag bloggar lite senare under kvällen :)
Puss på er :**


svar på tal

ROBIN HOOD om Mina sommarplaner:
tänkte slänga in en fråga nu för en gångs skull, lägger du ner mkt tid på dina blogginlägg? :)
- trevlig sommar btw! :


svar
: Jaa jag gör faktiskt de. Ibland så vet jag exakt vad jag ska skria så då brukar de gå rätt fort och vet exakt vilka bilder jag ska ha med osv. Men ibland får jag sitta as länge och funderar på vad jag ska skriva osv.. Men jag lägger ner mycket tid faktiskt, tycker jag själv :) Tack för frågan :)  Och tack det samma :)
Ni får får alltid ställa frågor om bloggen, mig eller nått som ska eller har hänt. Jaa ni får fråga om allt helt enkelt. Även om jag inte har frågestund :)


drar snart!

Jag käkade nyss och jag är helt och hållet klar! Då jag ska bara sitta här och lyssna på musik och kika runt lite tills det är dax att åka :) Det här blir tyvärr mitt sista inlägg till kl fem.. Men tiden kommer ju att rinna iväg :) Så jag bloggar när jag är hemma :) Imån är jag ledig men ska jobba lördag och söndag.. Det här är ett drömjobb för många 15-16åringar och jag känner mig grymt glad att jag har fått det här jobbet. Tjänar as bra för att vara 15 och en är det ju på ett café och de är rätt chill,jobbar på Skyttepaveljongen, http://www.skyttepaviljongen.se/
Huset är ifrån 1907, asjukt gammlat men ändå as fint :)
Linne- Bikbok
Jeans- Gina, för ett jädra tag sen.
Puss :**


Det gjorde min dag!

ååååh vad gulligt!!! Tack söta!! Det är ni och era söta kommentarer som gör min dag!! Hihihi, blir himmla glad när jag får sånna kommenterar :) Tack igen! :)
Har aldrig tyckt att jag har sett nå vidare ut utan smink..
fortsätt att kommentera söta kommentarer :)
Puss :**


Uppe med tuppen ju..

Vaknade ganska nyss, varför de vet jag inte.. Taggad till jobbet eller nått^^ hehe..
Jag ligger iaf i min säng så hör osminkad och söt som man bara kan bli. Eller..? Osminkad är jag då med söt, right now? Nja...
Ska kika runt lite på datan och sen göra mig iordning. Bloggar före jag åker osv :)

tänk att jag vågar visa mig utam smink.. Nått måste ha hänt under sommarn..
Puss :**


går och lägger mig snart..

... för att ska upp vid elva för att äta osv och fixa mig, för jag börjar att jobba kl 1 till 5 så vi kommer inte att höras på hela dagen.. Men, jag bloggar före jag åker om jag hinner :)
Ska fixa ett videoinlägg imån oxå :) om jag kommer ihåg ^^
Men godnatt på er så hörs vi imån :)

Puss :**


Right now..!

Så sitter jag med mamma och pratar lite :) Jag har bytt om till myskläder för att de va så kallt att gå så tunt.. Ja de märks att hösten är på väg.. Tråkigt nog...
Men jag har provat webcamen och den är as bra :) Jag har webbat lite med sophie och tagit lite bilder osv :)

och sen hade jag en annan bild på det jag har på mig.. Men den har försvunnit.. så ni får helt enkelt nöja er med en bild :)
Puss :**


äntligen!

Yes! Äntligen har dom släppt atisterna till GGS 2011. 
Förra året slog allt för då var hoffmeastro och kapten röd och jag fick minnen för livet och vänner för livet. Det var faktiskt första gången jag träffade majabaja ^^ och hon lånade min skin jacka osv och vi käkade pizza osv osv och sen träffade jag min älskade vän pierre! Kärlek till dig min vän!
Men i år... Ja håll i er nu! För i år kommer Rebecca&Fiona och Tove Styrke blandannat... FATTA VAD KUL!!!!
ååååh jag ska gå med elin älskling lennartsson och en massa annat folk säkert. Sen så hoppas ajg att Danne och nån mer kommer hit osv :)

Bilder ifrån förra året;


Min dator vela inte ladda upp fler bilder.. :(  Visste ni att de va första gången jag träffade majabaja älskling och vi flummade och hon red på min rygg för hon var/är kort :') och hon frös så hon lånade min skinjacka osv osv :) Och sen var de första gången jag träffade min kära vän pierre och vi hadde as kul! En massa kärlek till dig! Och sen va ju han med linn&madde men dom har jag ju dansat med så..^^ Justja.. Anton träffade jag för första gången oxå.. Och hahah... De va as kul :) Sen Sofia Vestberg och vi hade våran egna Rock konsert utan för hemköp, jag var publik och hon var artisten.. Minnen :')

Källa: http://www.falun.se/www/ggs.nsf/dok/Bilder

 

Puss :**



weej!

Hej sötisar :)
Jag har vart och köpt en ny bärbara data med mamma&pappa och nu sitter den på laddning och jag väntr på att pappa ska komma hem så att han kan hjälpa mig att få igån internett och installera en massa grejs som jag behöver^^

LOVE!
Och dagens outift:


Puss :**


"minishopping"


fick detta på köpet :)


videoblogg


övrigt: no comments!


i mina högtalare dunkas justnu..


förjävligt bra!


dagen

Hejsvejs. Förlåt för en dålig uppdatering idag.. Men jag har sovit och dushat och vart en sväng ner på stan och lite sånt :) När jag var på stan en sväng så vart de faktiskt lite minishopping, om man ens kan kalla de för minishopping.. De vart de här:
H&M 40:-
Målade naglarna när jag kom hem och de vart så här:
Det vart mingrön :) dock så är jag inte så duktigt på de där att måla naglarna hastigt.. Utan jag vill ha mycket tid osv på mig :)

Men nu ska jag kika vidare på datan och sen gå och lägga mig :)

Puss :***



I mina högtalare dunkas just nu..


Eric min man! <3


vill du ligga med mig vs vill du ligga med mig?

Vet ni att de har kommit en ny "vill du ligga med mig" låt? Fast en tjej-version.



vs

Vilken tycker ni är bäst låtmässigt?
Och vilken tycker ni stämmer mest in på tjejer? :)
Och vilken låt är snyggast gjort typ text osv? :)


god morgon solstrålar

Idag så ska jag dusha och sen ska jag iväg till sofie och kanske sova hos henne :) hahaha P:) jag ligger just nu i sängen och typ har nyss gråtit över en video som min älskade vän elin har gjort till alla sina närmsta vänner och jag har den turen att vara med i den. Jag kommer som trea och de är 0:43. Och nu måste läsa de hon skrev om mig. När jag läste de, så började ajg att gråta för de va såååå fint skrivet!! Elin hon är såååå underbar :)
Men nej.. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva.. Det kommer väll upp ett videoinlägg snart tror jag :) Och sen en bildbomb ifrån när jag&linnea dygnade :)
Puss :**

Juste, världens sötaste Danne fyller ju hela 17år idag :) Jag har sagt grattis två gånger innan men jag gör de igen, Grattis :)


och videon;


som sagt, bläddra till 0:43 om ni vill se vad hon har skrivit om mig :)


hemma efter första dagen på jobbet

Hejsan ;d Jag har nyss kommit hem ifrån första dagen på jobbet. Och jag vet inte om jag ska säga vart jag jobbar än men jag gör det snart iaf. Vill inte ha en massa folk som kommer osv osv, hahaha xd Men jag är iaf servitris. De står på fb så dom som har mig på fb vet :)
Men nu ska jag och familjen åka och äta pizza för att fira förstadagen :)
Haha :) hejdå ;d

Puss :**


svar på frågorna.

Detta är ett tidsinställt inlägg som jag gjorde igår vid 9. Justnu så jobbar jag troligtvis och om jag har fått mer frågor när jag kommer hem som ni har ställt före 00.00 inatt, eller äh alla frågor oavsett tid så svara jag på dom med :)
Här är frågorna och svaren iaf:
vad fick dig att börja blogga?
svar: Jag kommer inte riktigt ihåg för de var så länge sen jag började att blogga.. Men jag tror att de va att jag läste amnda var det och kissies blogg och tyckte att de såg kul ut att dela med sig av sitt liv osv så jag provade att blogga och det blev roligare och roligare ju äldre jag blev :)

hur många bloggläsare har du genomsnitt per dag?
svar: hahaha jag är lite dum som jag fattar inte de där med genomsnitt per dag men jag har runt 90-100 läsare per dag :)

hur många gånger har du varit kär på riktigt?
svar: hmm.. kär på riktigt.. Tre gånger har jag vart riktigt förbaskat kär!

Hur många läsare hade du idag?
svar: 91 läsare :)

Hur många förhållanden har du vart i?
Svar: Jadu.. De är rätt många men dock är det bara få av dom som va seriösa.. 8 totalt och kanske 4 av dom va seriösa.

Vilket är ditt favoritplagg?
svar: Oj, svår fråga. Men det är nog ett linne eller Leggings. Exakt vilket plagg som finns i min garderob vet jag inte för jag har as mkt kläder.. ;p Men om skor skulle vara ett plagg så skulle jag nog välja det oxå :)

Vilken är din favorit färg?
svar: Jadu.. Jag vet inte riktigt.. Men jag tror att de är svar,vitt,grått och beige faktiskt :)

Vilken är ditt favorit djur?
svar: Hund,häst och katt kan gå bra men jag föredrar hundar faktiskt :)

vilken är din favorit butik? eller dina favorit butiker/äffarer.
svar: Oj det är nog svårt att välja.. Men Gina Trickot ,New Yorker, Scorett, Dinsko, Skohuset, Glitter, Ur&penn, Carlings, JC, Only och Ica ofc^^

Vem har den bästa bloggen?
svar: Ojj det är en jätte svår fråga, men jag tycket att Molly Rustas och Kenzas blogg är jätte bra och även kissies blogg är bra ibland :)

Vilka bloggar läser du?
svar: Det är rätt många. Men dom här läser jag:
http://systrarnabackstrom.blogg.se/
http://www.emeliebergstrom.devote.se/
http://www.elinlennartsson.devote.se/
http://sophieburman.devote.se/
http://molliemoroney.blogg.se/
http://mollyrustas.devote.se
www.kenzas.se
och ibland www.kissies.se
Och många mer :)

favorit tandkräm?

svar: Det är nog Pepsodent med lime mintsmak :)

har du pojkvän just nu?
svar: Nej det har jag inte :/

favorit godis?
svar: Det är nog lakris/hallon dö skallar ,melon godis, djungeslvrål och zoo apor :)

vad tycker du om gurka?
svar: HAHAHAHA ADELINA!!! Joo men gurka är ju gott :)

Vilket var ditt bästa förhållande?
svar: Men oj vilken fråga.. Men det är nog med Niklas och Teo om jag får välja två..

Vilken är din favoritmaträtt? Tacos med massor av salsa kanske? ;-) haha nejdå!
svar: HAHAHAHA jaaa så klart :) Nej men de är sushi, pasta med vitlöksfrästa räkor, räksallad och tacos ofc :)

Vad heter din kamera?
svar: Canon 1000D :)

Hur lång är du?
svar: Jag vet inte exakt, men 168-170 :)

vad är det pinsammaste du gjort?
svar: att ha skickat ett sms till fel person.. Ni vet när telefnen laggar ihop och så klickar man lite för många ggr och sen på skicka och så vart de till fel, De var typ väärsta långa smset om hur mycket jag tyckte om en person och så skickade jag de till han.. Fast de skulle va till en annan.. ;s HAHAHA aah..

om du vann 1 miljon, vad skulle du göra för pengarna?
svar: Jag skulle ha tagit med mig mina närmsta vänner och åkt utomlands ett bra tag sen unnat mig  lite kläder skor osv osv :)

vad är äkta kärlek för dig?
Svar: Oj vad svårt.. Men äkta kärlek för mig är äkta kärlek, haha nej men de va jätte svårt att förklara. Men När man lixom inte bryr sig om hur man ser ut och kännre sig älskad och man litar på varandra och man vill inte släppa taget om den man älskar osv.. Mer änså kan jag nog inte förklara vad de är för mig :)

eru oskuld?
Svar: Nej det är jag inte :)

Vad lyssnar du på för slags musik?
Svar: Jag lyssnar på det mesta, men mest typ reagge(morden sådan) och sånt med mycket dunk i och sånt som alla lyssnar på faktiskt. Haha Ni kan ju följa mina "I mina högtalare" :)

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Svar: Hmm.. Svår fråga.. Men efter som pappa jobbar med Dalkurd så hejar jag nog på dom atomatiskt.. Men om inte så är det nog Brage IK jag hejar på :D

tjänar du pengar på din blogg?
svar: Nej det gör jag inte, inte än iaf ;p

vilken linje vill du gå efter 9an?
Svar: Jag vill och SKA gå Estet media fast ska nog ha Frisör som andra handsval :)

hur mycker handlar du för i månaden? (kläder och sånt)
svar: Oj, Det beror faktiskt vilken års tid de är.. Är det vinter så köper jag ganska mycket men är det sommar ja då är min garderob full.. Fast jag shoppar ju året om ju.. När det är höst så shoppar jag in för vintern och när de är vinter så shoppar jag ju.. Och är det Vår så shoppar jag in för sommaren och så kommer det ju in nytt hela tiden så jag kan iaf inte hålla mig.. Men jag shoppar nog för.. 700-1000:- om jag ska vara helt ärlig.. ;pp

blonderar du håret isf hur länge har du gjort det?
Svar: Jaa jag blonderar håret och jag har gjort de i... 2år tror jag, det är förens nu har jag vågat bleka hemma.. ;p

ditt bästa minne?
svar: Hahah ojj, jag har jätte många minnen med typ allt och alla.. 
Men det är nog när jag och brita var ute och red för några år sedan. Och vi var ute och red i skogen och så hade vi bytt skor av någon anledning som jag inte kommer ihåg.. Och så vela hon byta tbx med mig men de gick inte eftersom jag inte kunde hoppa av betty eftersom hon inte vill stå still.. Så hon gick barfota i skogen fast sen så kom vi på att jag kunde rida barfota ist, så hon tog mina skor iaf och jag reda utan och vi skrattade i massor :)

ditt sämsta minne?
Svar: Jag har nog inget sånt faktiskt..
bästa ställer du vart på?(utomlands)
svar: Bulgarien :)

Hur känner du tommy sék?
Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt.. Igenom fb tror jag :)

Hoppas att ni är nöjda med era svar :) Puss :**


i mina högtalare dunkas justnu..

Min favorit låt justnu


dagen

Hejsvejs, jag kom nyss hem ifrån anna älskling och vi har haft en underbar dag på stan, vi blev uppraggade eller, vi och vi.. ANNA blev uppraggad av en blatte som både jag&anna känner igen ifrån coz och han va typ.. 20år tror vi? HAHA.. Men iaf, före anna kom ner på stan så shoppade jag med mamma och de blev ett par saker :)
Och idag är de lördag så ni får till 00.00 på er att ställa era sista frågor, jag svarar imån kv för jag jobbar ifrån 12 till 5.. Det är ändå rätt chill, fast första dagen imån och jag är jätte nervös... Men jag får då iaf pengar ;d Weej :)
Köpte detta iaf,
höga byxor, perfekt till jobbet. Gina, 49:-(rea)
super snyggt linne, Gina 49:- (rea)
mitt fjärde par jag köper den här sommaren, lyckas ha haft sönder två.. Har nu dom på bilden och ett par svarta. 19:- Gina (rea)
Skit snygga, eller vad tycker ni? :)
men glöm inte ställa era frågor i fråge stunden som avslutas inatt! :) Som sagt, jag svarar på allt och är 100000% ärlig :) http://linneaahanssonnn.blogg.se/2011/august/fragestund.html
Min bror har gjort trerätters middag så jag ska väll gå och käka :)
Puss :**


inge mer bloggning idag..

..Ska nämligen kolla på film med familjen och trycka i mig popcorn :D
Puss :**
Vi hörs imån :)
Just me and my hat :)
fast de syns inte att jag har hatt... ;s


i mina högtalare dunkas justnu..



I miss it very much....

Jag ska ofc ta ett nytt troligen :D


i mina högtalare dunkas justnu..



helt hemma!!

Hejsvejs :) Ni mina söta läsare är ajg helt och hållet hemm och nu kommer bloggningen att bli som vanligt igen :)
Jag ska ta dagarna i ordning, eller sammanfattning :)
Vi börjar med i onsdags. Jag åkte till molly och vi badade och solade och hade det allmänt bra, sen bestämmde vi oss för att jag skulle sova hos henne för vi kände oss lixom att vi inte var klara. Sen gick vi iaf hem och käkade och chillade framför datan och vi satt och webbade med några ifrån spanien och sen lite vid chattrollette, de va grymt kul ska jag tala om :) Sen runt 12-1 så bestämmde vi oss för att ta ett nattdopp så vi gick ner till stranden men vi vågade dock inte bada för att de va så jääävla mörkt och de va ånga på vattnet.. Så vi satte oss på bryggan och dunkade musik sjöng och prata med i telefn med en kille :) hehe^^ Sen gick vi hem och fortsatte att kika på datan chattrollette och webba med dom ifrån spanien :) Vi gick och la oss runt 4-5 och vaknade typ runt 11-12 och då kom mamma och hämtade mig för att vi skulle till vetrinären med betty och som tur va så gick de bra men hon är väldigt dålig i hovarna :( Men jag ska banta ner henne som tusan nu och sen ska jag börja att motionera henne som satan!!  Sen hem lasta ur henne och fixa lite sen hem och packa och sen fick jag skjus av mamma till sofia och vi åkte nästan direkt till ryggen, fick mat och så åkte vi båt solade osv spelade massor av kort. När jag,sofia och hennes bror anton så vann jag hela tiden^^ Men när vi spelade alla så vann hennes pappa typ hela tiden och jag några gånger så de va ju bra^^ Sen så chillade vi och försökte att få igång det jädrans internett i typ 2timmar men gav upp och kollade på film och efter den så försökte vi lite till men de gick verkligen inte.. Vi orkade verkligen inte sova så vi satte på en till film men somnade dock efter ett tag iaf.. Hahaha.. Vi vaknade iaf av att anton satt och kollade på oss.. Eller jag gjorde de iaf så jag väckte sofia. Vi kollade på star wars och sen gick vi och käkade frukost. Spelade kort och bada&sola sen drog vi hem. Och aah nu sitter jag här hemma och har allmänt tråkigt.. Ehm.. Jag har väll inte så mycket att skriva nu, märkte att de blev för mycket att läsa.. HAHAH xd
Men en sak har jag att säga,
Idag är det sista chansen att ställa frågor i frågestunden, eller nej vi gör så här. Ni får ställa frågor imån oxå så svarar jag dom på söndga kväll för jag har lite annat att göra på dagen :)
Men ah.. Hahah nu ska jag gitta ^^
Puss :**
Gå till frågestunden om ni undrar över någothttp://linneaahanssonnn.blogg.se/2011/august/fragestund.html


hemma!

Heppåde! Jag har nästan nyss kommit hem ifrån molly, anledningen till att jag åkte hem så tidigt är för att vi ska till vetrinären med betty för hon har nå jox i hovarna :( buhuhu.. Men runt 6 så ska jag med sofia till hennes sommarstuga i ryggen och vi blir kvar där över natten och vi ska väll sola&bada och ha det allmänt trevligt. Jag&molly glömmde totalt bort kameran.. Så vi har inte tagit några bilder, förlåt.. Men kameran hänger med mig&sofia till ryggen :)
Åter till molly nu då, jag vet inte riktigt när vi gick och la oss.. runt 3-4 kanske? hahaha.. Sen har vi väll vaknat och somnat om typ tusen gånger, hahah xd Men nu så håller jag på att laga mat iaf för kl tre ska vi vara hos vetrinären..ååh jag hoppas verkligen att det går bra.. :/
Men ah.. Vi får höras senare :D

Puss :**

Glöm för gudskull inte att ställa några frågor i fråge stunden :) Svarar på allt och är 10000000% ärlig :) och inga frågor är för dumma^^

Puss :**



Ny design/header

Hejssvejs, ser ni att jag har fått en ny design/header?^^ Vad tycker ni? Jag tycker att den vart skiiiiiiit bra :D
Tack till Elin (hennes blogg: http://elaijjn.blogg.se/ ) Kommer nog inte att byta på ett tag nu :D hehehe^^
Jag ska iaf slagga här hemma hos molly och vi har nyss käkat och nu chillar vi och snart ska vi typ dra ner och ta ett dopp^^
Ni kan ju gärna kolla in mollys blogg här: http://molliemoroney.blogg.se/ :)

Och så påminner jag er åter igen om frågestunden som ni hittar här: http://linneaahanssonnn.blogg.se/2011/august/fragestund.html :D

Puss på er :***



fina cheyor..



direkt bilder ifrån molly's house.. Osminkade och så här suuuper fina som bara vi kan bara :D NOOOOOOOOOT!!!!!!
men ah.. ajg ska iaf slagga här och vi ska ha Gossip Girl marathon :D Wiiiie :D hahah, fast jag undrar hur det kommer att gå eftersom vi låg nyss ute på bryggan här nere och typ sov.. Men imån så kommer mamma och hämtar mig runt 12 för att vi ska hem och hämta betty som ska till vetrinären.. :(
Men ah.. Vi ska typ fortsätta med att sova^^ hehe..
Pusss :**



emot molly!

Hejssvejs jag har typ nästan nyss vaknat och mamma kom presic igenom dörren och jag håller på att packa för jag ska snart ibäg till molly och vi ska sola&bada osv sov, kameran får följa med så ni får lite bilder ikv eller imån :)
Glöm inte att ställa frågor i frågestunden, här: http://linneaahanssonnn.blogg.se/2011/august/fragestund.html
Ska göra mig en macka nu och sen rullar bilen emot aspeboda där molly bor :)

Puss :*'

min fina molly!!



FRÅGESTUND!!!!

Okej, nu drar vi faktiskt igång en frågestund!! Och nu får tills... Lördag att fråga så mycket ni kan!!!! Inga frågor är för dumma :D Och jag lovar att svaraallt och 1000000000% ärligt :)
Ställ frågorna i det här inlägget :) Så...
VAD FAN VÄNTAR NI PÅ??? FRÅGA FRÅGA FRÅGAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
haha.. Puss :**


god morgon solstrålar

Här sitter jag i min underbara säng och äter mariekex och kikar på sjunde himlen, älskar den serien.. hehe^^
Idag är det ju tisdag och det innebär att det är CCW crusing i Rättvik och ofc ska vi dit och kameran följer med :D
Jag har väll inte så mycket mer att säga.. Jag funderar dock på att starta en frågestund men jag vet inte hur många frågor jag kommer att få osv osv.. För om det inte blir så många frågor så är det inte så kul. Men vad tycker ni, Ska vi dra igång en frågestund ? :)

Ska hoppa i dushen nu :)

Puss :***


I mina högtalare dunkas just nu..


Vem tycker ni är snyggast av john och edward?^^ heheh, går nästan inte att skillja dom åt men jag kan faktiskt, edward står alltid åt höger och han har även ett lenare/snällare utseénde. Hahaha, och ja edward är snyggare än john^^


smekmånaden

Tjena, sitter och kikar på "smekmånaden" på 4an i soffan. Fast dock är det nyheterna just nu så jag passar på att blogga lite :) Imån då.. ja då ska jag till ccw i Rättvik på crusingen vet inte om jag ska åka nå raggarbil men tror inte det :( Annars blir det bara att gå runt och träffa lite folk och typ kolla på bilar :D
Men nu börjar filmen igen så jag lär dra men vi hörs ofc mer imån :)

Puss :**


älskar vädret!

Hejsvejs :) Förlåt för att jag har bloggat lite dåligt idag.. Men jag har legat på playan och pressat och bada osv med mamma&bror :) Har nyss ätit världen godaste mat, nämligen kassler,potatis och svampsås :D AAAAAS GOTT VERKLIGEN!!! senare ikv vet jag inte vad jag ska göra.. Vi får se vad ödet vill^^ haha nejdå.. Men jag ska väll kolla på lotta på liseberg och trycka i mig lökringar och popcorn och chipas och allt vad vi ni har hemma i vårt lilla godis skåp^^ hehe..


supergulligt...


Fast så klart så drömmer jag ju om att jag är molly.. ;s


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se