halloween

Hejhopp :) Nu är jag då tammefan redo för halloween för att jag och älsklingen har kollat på halloween1 och halloween2, 1an var bättre än 2an för 2an var lite fr brutal för mig, haha xd
Hur förbereder ni er inför halloween? :)
Puss :**
Hoppas att ni inte är för lättskrämada ;)


dålig bloggning pga lov/pojkvän

Hejhopp, tänkte bara säga till er att jag inte kommer att blogga så mycket nu under lovet för jag ska tillbringa mycket tid med min underbara pojkvän och plugga lite emellan åt och träffa lite kompisar och chilla innan skolan sätter igång igen. Sååå.. Jag är tillbaka om ungefär en vecka, fast jag kommer nog inte kunna hålla mig bort ifrån bloggen så nått inlägg då och då kommer det nog att bli :)
Ni får ha ett jätte bra lov för de tänker då jag ha :)
Vad har ni för planer inför lovet? :)
Puss :**


länkbyte!

#mce_temp_url#
Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :)
Följ dom och lämna gärna nån söt kommentar till dom :)
Vill du oxå göra länkbyte? Ja men kommentera då så fixar vi det :)


trött chey..

Förlåt för dåligt bloggande idag.. Men jag va i skolan sen satt jag på biblioteket i hela två timmar med en av mina sommarskola lärare Linn och pluggade matte och hon förklarade osv sen tog jag bussen till älskling och var där ett tag och sen tog jag bussen hem och nu ligger jag ner bäddad i min säng redo för john blunds besök. Imån är de fredag och då får vi lov ;d
Men vi hörs mer imån, ska sova nu^^
Puss :**


morning!

Godermorgon :) Förlåt att jag inte bloggade mer igår.. Men Gustav kom it iaf och vi myste som fan och gick och kollade på 8ornas pjäs "intet" den va djup och lite små rörande enligt mig.. Men inget slår ju våran musikal " Kärringen é död " satans vad bra den vart och vad kul vi hade, seriöst... Hahah men alla är nog bra men den man har vart med och gjort blir nog bättre än alla andras tycker man själv. Men jag ska äta frukost nu så vi hörs sen :)
Puss :**


at nordstans

Hejhopp! Jag sitter just nu och pluggar lite moppe på nordstans och väntar på att klockan ska bli halv för då ska jag nämligen ringa älskling och höra om han kommer hit in till falun idag eller inte :) Jag hopaps verkligen på att han kommer hit för dels så saknar jag har otroooooligt mycket sen så vill jag ju kolla på 8ornas "musikal" med han :)
Men vi får se.. Han hade lite ont i nacken så vi får se hur vi gör.
Men jag ska ta och plugga vidare så vi får höras senare :)
Puss :**


time to bed

Ja som rubriken talar så ska jag strax gå och lägga mig, ska bara dusha en snabbis först sen typ blåsa håret sen lägga mig i en säng som jag önskar var nybäddad... Haha har verkligen inte orkat att bädda om den.. Det får bli imån ist^^
Aja, säger godnatt för mig nu och så hörs vi imån :)
Puss :**
Jag saknar min underbara prins Gustav otroooligt mkt... Men träffar ju han imån ;d



otroligt duktiga!!



just a photography



för kompis det går bra nu

Tjeeee! (oseriöst..)
Har inte å mycket att skriva idag.. börjar att få lite bloggtorka :(
Men iaf.. har vart i skolan idag och haft tema typ hela dagen, vi har delats in i grupper och fått en massa uppgifter som vi skulle bli klara med idag och de är klart att vi blev klara med de, för imån ska vi har FN rollspel och vi ska klä ut oss ut ifrån de land vi har fått att skriva om och så ska vi redo visa de vi har gjort. Det kan komma bilder imån på hur vi såg ut.
Jag har setat och pluggat och sedan ätit och pluggat lite mer och nu har jag tagit en lite paus så jag ska väll plugga lite mer strax :)
Vart lite sugen på att göra ett videoinlägg så vi får se om jag gör en om en stund :)
Hörs senare,
Puss :**


plugghest, eller...?

TjabaTjenaHallå! vi säger så...
Förlåt för as dålig uppdatering idag.. Men jag har setat på nordstans och pluggat och sen träffat älsklingen en vända och sen setat här hemma och käkat och sen pluggat vikket jag försöker att göra nu med.. Fast de går så klart inte så där jätte bra.. Jag har pluggat matte men fattade typ ingenting så jag gav upp och ni sitter jag och skriver lite på min krönika om Iphones.. Ehm.. jaa jag har väll inte så mycket att säga, men vi hör såklart imån :)
Puss :**


förlåt igen...

Hejhopp :)
Förlåt för typ.. 1000gången för att jag inte har bloggat i helgen.. Men jag sov hos älsklingen efter bion, sov lite till och från. Filmen var as bra men lite för läskig för mig att se på bio.. Hehe.. De va sån att jag kan se den hemma en ljus dag och inte bio men mkt ljud osv osv osv och inte utan min kudde.. Hehehe.. Ja jag vet jag är ganska rädd av mig.. men jag ersatte min kudde med Gustavs tjocktröja och in tryckt i biostolen, halvt intryckt emot gustav av räddsla... 

1     2      3     4 5, igentligen 5 men nja... Okej 4,5

Nu sitter jag iallafall i skolan och har rast, jag slutar 4 idag och då ska jag ner till Nordstans och plugga lite moppe had jag tänkt. Kanske svänger in nånstans och tar mig en fika :)

Men vi hörs mer sen.

Puss :**

Btw, jag och Gustav firade två månader i fredags :')
Jag älskar dig min underbara prins<3




tagga bio ikv

Hejhopp! älskling och jag har nyss kollat klart på paranormal activity2 för att vi ska kolla på paranormal activity3 ikv på bio. har sett 1an för ett tag sedan nu 2an och ikv 3an. Nån av er sm har sett 3an på bio? :)
Jag är lite små nervös,haha xd tyckte att 2an inte var så farlig i början med emot slutet så var den lite små läskig och undrar då hur 3an är...
Men nej.. Vi ska väll fixa oss och sen äta och sen hem till Gustav och hämta pengar och sen vidare till blge och biosalongen :)
Vi hörs senare :)
Puss :**
Kan ge er betyg på hur filmen var sen :)


lite pepp musik!

"fest i hela huset" en standard :)


ist friday friday!

Tjeenis :)
Kom nyss hem ifrån skolan och jag dunkar musik för fulla muggar och små städar lite :)
Om en ca en halvtimme kommer älsklingen hit, wiiiiie :)
Jaa som sagt, fredag och helg. Vad ska ni göra i helgen?
Själv ska man väll va med älsklingen som vanligt och göra en massa kul^^
Men vi hörs mer senare, ska fortsätta att städa lite :)
Puss :**


jag älskar dig överallt annat på denna jord♥


I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside him tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when you needs me most ♥


no time for movietime

Nej.. Har inte haft tid att kolla på film.. Får nog kolla på "Den nya människan" imån med älsklingen ist :)
jag har lite kvar på mitt brev och sen ska jag nog gå och lägga mig och ladda in för ännu en underbar helg! Älskar helger nu mera :') Ja.. Säger väll godnatt för detta blir mitt sista inlägg för idag :)
Godnatt!
Puss :**


gjorde en ny gilla-sida till bloggen

Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till gilla sidan :)
Glöm inte att gilla :)


länkbyte!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)

Vill du oxå göra ett länkbyte? Kommentera då så ordnar vi det :)


after(home)work!

Ja som sagt, efter jag har skrivit klart mitt brev till svenskan så ska jag bädda ner mig i sängen och kollar på " Den nya människan" som faktiskt min förrförra lärare Ceccilia är med i, det är första gången jag ser den och det ska bli spännande att se henne i den filmen :)
Gick i 4an eller 5an när hon skulle spela in den filmen och jag kommer ihåg hur mkt spektakel de va runt henne då, vi satt och typ snackade med och om henne och alla vela låna filmen av henne osv. Nu sådär i efter hand så tycker jag lite synd om henne får vi va så på henne xd
Men de ska bli kul att se filmen iaf :)
Nån av er som har sett den? :)
Puss :**
Och visste ni att de är inspelat inte så långt ifrån mig fast ännu närmare min mormor&morfar ;)
Lilla fina Falun är itne så pjåkigt ändå^^


säger godnatt

Snart ska jag stänga av datan och ta mig en skön dush och sen krypa ner i sängen :)
Hoppas att ni haf haft en bra dag för de har jag haft :)
Fast inte lika bra som jag har de när jag är med min underbara älskling!!!
Godnatt :)
Puss :**


länkbyte med min struts :)

Jag rekomenderar starkt min sturts eller ja hennes riktiga namn är Julia men hon är en struts^^ hehe..
Hon är Justin Bieber beroende upp till tusen och hon har världens skönaste dialekt, haha :)
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
KOLLA,KOMMENTERA OCH FÖLJ! :)


Cher Lloyd min nya favorit!

Looove!!!


omg..

Jag och mamma satt vid köks bordet för mamma förhörde mig på lite frågor ifrån moppeboken och helt plötsligt så plingar det på dörren och mamma går och öppnar som vanligt men de va ingen där, och ja när folk busplingade så tyckte jag och min bror att de va aaas kul så vi brukade gå ut och jaga dom eller smyga på dom, men de va för 3 år sedan -.- Och dom som brukade busplinga har vuxit upp nu. Och de här hände för 30min sen och de plingade bara en gång..
Kan det vara min käre farfar som är på besök igen?
Visste ni att de spökar i mitt hus? Och mest i mitt rum och i vardagsrummet det är min farfar som håller oss sällskap, fråga inte hur jag kan veta de, jag bara vet de en några år tillbaka :) Kan ta och skriva ner lite vad som har hänt om ni vill. Men inte  nu för de är ganska mycket som har hänt och de är rätt mycket att skriva sen är de lite svårt att förklara för er som inte har vart hemma hos mig och vet inte hur de ser ut osv.

Tror ni på spöken/andar?
Har ni vart med om nått läskigt typ spökligt/andligt? ah ni fattar.
Om ni inte tror på sånt, tror ni att de finns en förklaring till allt då?
Vad isf?
Svara gärna på frågorna :)
Puss :**


You're the reason I wake up every morning♥



hiss&diss!

Hejsvejs, kännde för att göra en liten hiss&diss så här i höstmörkret kände även att de va rätt länge sen jag gjorde en sån.
Vi börjar med att,
Hissa.
Jag hissar först BERRY BOOST ifrån Renée Voltaire. Det är torkade Granatäpplen,russin och torkade blåbär och de är sååååå himmla gott!!! Perfekt att äta efter träningen eller i skolan när man är så där enormt hungrig och de är flera timmar kvar tills man slutar/får lunch. Så tar man med sig en7två små lådo och sätter sig och äter på rasten eller på lektionen om man nu får de.
Finns att köpa på Ica Maxi i sex-pack :)
Det andra jag vill hissa är,
Spotify, Lixom hur bra är de inte att vi har spotify?
Jag skulle då fan inte kunna leva utan spotify.. Eller joo.. Kanske.. Fast tveksamt. Men de är himmla bra iaf! Jag älskar spotify!!!
Man kan välja om man vill ha spotify free eller premium. Man kan även ha de i telefnen och i TVn och såklart i datan.
Och nu till dissarna,
Först vill jag dissa NYA FACEBOOK, seriöst hur dåligt har det inte blivit? Jag vill ha tillbaka gammla fb.. Eller så kan fb folket uppfinna att man kan ladda ner den senaste vertionen om man vill eller om man bara vill ha vissa delar av den gammla vertionen, typ gammal chatten som jag vet många vill ha tbx, och de vill ju jag med förståss!
För då tror jag att folket som använder fb skulle bli mycket gladare(inklusive jag) Plus att nya fb laggar sönder ibland oc de gjorde inte gammla fb!
Det sista jag vill dissa är,
Ni vet att blogg.se ha fått en app till iPhones? Det är riktigt jäääädra dåligt att de bara är till iPhones och inte till alla andra android telefner. Så på sätt och vis dissar jag blogg.se, men bara för att dom inte har skapat en app till android telefner oxå och för att blogg.se är såå segt ibland och inte funkar... -.-
Nu en fråga till er,
Håller ni med mig om de jag har hissar&dissat?
Eller ni kanske har andra åsikter? Berätta gärna :)
Puss :**


trött............

Hejhopp :) Är hemma ifrån skolan nu och de va en rätt seg dag idag... -.- Vi har typ.. jobbat xd haha ;p
Skrattade nog mest under lunchen när jag,nora,jossan,mathilda,sandra och maja satt och disskuterade om de va nån skillnad på snoppar,kukar och petterniklas.. Och sen halkade vi även in på fittor,slida osv men de va inte lika kul^^
Ja skrattade nog mest då, hahaha nora har alltid sina åsikter och dom är alltid lika roliga :)
Idag så ska jag ängna min tid till att plugga moppe och Tyska... Fast mest till moppe^^
Men vi hörs senare under kvällen :)
Puss :**
Saknar min underbara prins... :(


jag är med och tävlar!

Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag med en massa underbara skönhetsprodukter, vad med du oxå :)


Our song!



torsdag

Pappa har ringt och bokat provtid.. Och de vart på Torsdag.. JAG MÅSTE KLARA DE för annars måste jag göra om de i November och då hinner jag inte köra moppe nått -.-'
Så, jag ska plugga moppe hela dagn idag och imån och jag ska även åka till nordsatans imån och sätta mig och plugga och även på Torsdag före provet.. Gör provet kl 2 så ni kan väll hålla tummarna för mig då?^^ Eller tänk att jag ska klara de eller nått.. Jag är enoooormt nervös.. Undrar vad jag gör om jag klarar de.. tänk om jag inte klara de? JO JAG SKA FAN KLARA DE OCH SÅ SKA JAG KÖRA MOPPE TILL OCH FRÅN SKOLAN PÅ FREDAG!! japp så är de..
Ska fortsätta att plugga nu.. Älsklingen kommer hit klockan tre cch förhör mig lite^^
Puss :**


jag är med och tävlar hos http://sminkladan.blogg.se

Jag är med och tävlar om allt på bilden här nedan för, va med du oxå vettja :) Gå in på hennes fantastiska blogg och följ reglerna som är väldigt enkla och hoppas på att du vinner!
Klicka bara på länken och följ allt som står där :)
http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html
Är inte detta fantastiskt? :)


godermorgon!

hej alla glada :)
pappa väckte mig nyss, stannade hemma idag för jag hade lite feber igår och ah de gör fortfarande ont att gå på toa xd Men imån går jag nog :) Idag ska jag chilla lite nu på morgonen sen ska jag fälja med mamma till mormor&morfar och hälsa på dom och hästarna lite, sen ska jag plugga moppe,tyska och svenska och so om pappa är så snäll så han skjusar mig till skolan så jag kan springa upp och hämta mina sv och so böcker^^
Jaa vi får väll höras mer sen ska kolla på ett avsnitt på andra avenyn ;d
Puss:**


jag <3 jeffrey campbell skor

Har ni tänkt på hur otroooligt snygga,fina,underbart höga och allt ett par skor ska ha har jeffrey campbell skor.
Att få ha ett par sånna i mitt ägo skulle vara underbart.. Speciellt modellen "Lita", dom är nog mina favoriter och även modellen "foxy"
Mina favoriter!
Vad tycker ni om jeffrey campbell skor? :)


Jokk Tranbärs "saft" är bra för...

en som har urinvägsinfektion... Vilket jag har -.- DE GÖR SÅ JÄÄÄVLA ONT...... usch, vill bara dö när jag ska på toa.. Så.. Nu vet ni de... Jok är enormt surt och har inte alls en god eftersmak... Men pumpar i mig de ändå bara för att slippa vilja dö när jag ska på toa^^
Hehe..
sååå..
SKÅL PÅ ER :)


Blev nyss ägare till denna skönhet..

Nu ni, se upp i backen för här kommer.. Faran..? hehe^^
Nej jag är GRYM på att köra så ni ska inte behöva oroa er :)
Puss :**


tjolahopp!!

Hej alla där ute :) Kom nyss hem ifrån två timmar moppekörning, nu är jag klar och redo för de hemska teoriprovet :) nej men inte hemsk, eller jag vet ju inte.. Ni som har tagit moppe kort tyckte ni att teoriprovet var hemsk? Aja, förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen :( Hade fullt upp med att var med älsklingen.
I fredags så var jag i skolan hade typ 1,5 lektion sen åkte jag och min underbara vän Louise till svärdsjö kyrka och va på begravning. Efter de så åkte jag hem och tog de lugnt sen så kom älsklingen hit och då käkade vi tacos sen drog vi ner till stan och tog bussen till stan och vidare till Hedemora, lite små spontant och kul. Våran underbara vän Miranda bor där ibland hemma hos sin pappa och hon vela ha sällskap för kvällen så då satte vi oss på bussen dit och hem nån timme efter :) När vi kom hem såå slocknade båda två efter en film..
Lördagen då, ja då var vi uppe tidigt för att jag skulle käka lunch hemma hos fröken Jenny kl 12 fast de vart en brunch för mig^^Så både jag och Gustav tog bussen en till stan. Jag jag gick till Jenny och Gustav tog bussen till blge. Och efter brunchen de så gick vi runt på stan och kikade lite sen så tog jag oxå bussen till blge för att möta upp Älsklingen. VI gick runt och kikade lite, kollade på modevisning osv sen bestämmde vi oss för att träffa
Miranda igen och hon satt som tur va på bussen hem till blge och ja vi mötte upp henne och va med henne ett tag :) Sen så skulle jag och älskling ta bussen hem till falun så gick vi in på coop för att köpa läsk sen bar de av till centrum där bussen stog och väntade :) Vi kom hem kikade på film osv osv sen somna vi^^
Söndagen, Vi vakna fixade oss och åkte till Lager 157 vi va där och kikade lite sen gick vi till Skorett och kikade lite men hitta inga fina skor dock.. Sen åkte vi hem, käkade vi och sen drog jag och även älsklingen på dans fast han dansade inte..^^ Sen så kom vi hem så la vi oss och kikade på ännu mer film :)
Jaa..De va min helg.. Hur var eran ? :)
Nu ska jag gå och äta så vi hörs senare :)
Puss :**


I träslöjden

Hejsvejs! Sitter på träslöjds lektionen med Eline och de är även hennes telefn som jag bloggar ifrån, hon har en ajfån ^^ men vi slutar snart och då har jag sv/so sen lunch och sen musik till 10i3 :) men jag ska börja plocka ihop osv nu så vi hörs sen :)



godmorgon!

Hejsvejs :) Börjar ju klockan nio på fredagar och idag så var mamma ledig så jag slapp åka med henne tidigt.
Har fixat mig osv osv så nu är jag redo för ännu en fredag :)
Idag så kommer älsklingen hit, wiiie :) Saknar har enoooormt mkt!!! Han sover här inatt och imån får vi se hur vi gör :)
+ en kavaj ofc :)
Jag ska gå på toa och sen tror jag att jag ska dra till skolan :)
Vi hörs senare :)
Puss :**


home!

Tjenixen! Sitter nu hemma under mina två täcken och dunkar musik och snackar med älsklingen på skajp. Har ju vart ute och kört moppe i en timme och de blåste som sjutton!
Tror att jag ska sätta på en bra film, dra ner rullgardinerna och kurra ner mig under täckerna och i alla mina kuddar i min ensamhet... Hatar att kolla på film själv nu mera.. Har alltid Gustav vid min sida men inte den här gången :(
Det blir iaf att se klart Letters to juliet, jag såg på den igår, eller en lite den iaf och sen kom Gustav så då avslutade jag den..
och,


Videoinlägg

HAHAHA xd


Min humor..

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!


jag är med och tävlar hos http://flavoured.se

Hejsvejs!! Jag är med och tävlar om en onepice och jag tänkte att ni kanske skulle vilja vara med :)
Sååå, de ni ska göra nu är att gå in här: http://flavoured.se/2011/september/utkast-sept-23-2011.html#comment
och läs vad ni ska göra för att vara med och tävla och ävevn få större chans :)
Och den här tjejen är otrolig, hon är enormt fin,bloggar hur bra som helst och allt.
Såå va med och tävla nu hörrni ;d
http://flavoured.se, kika in även om ni inte vill vara med och tävla :)
Puss :**


låtar som gör plugget lite roligare

har ofc mer på lager men orkar inte leta upp dom på youtube ;p


trött..

hejsvejs! kom nyss hem ifrån skolan och jag kan säga att jag är rätt trött justnu.. Men jag ska chilla och äta så jag blir pigg igen sen ta tag i mitt rum och allt plugg vi har.. Har no pro imån... Suck -.-
Men nu ska jag ta och chilla lite och göra lite mat.. Så vi hörs senare :)
Puss :**


Ifrån i fredags, i bilder

super dåligt kort.. Mamma tog bättre så jag får ladda in dom på datan och visa er dom nån annan dag :)
Fick hans autograf, hehe stolt^^


för ett tag sedan så..

käkade jag morötter och
pluggade NO och nu pluggar jag
MOPPED! kännde att de behödes lite mer plugg på de inför onsdagens&torsdagens övningskörnings tid, en timme på ons och lika så på tors men nästan måndag blir det två timmar och sedan är jag klar och då är det bara de förbaskade provet kvar.. Känner mig inte riktigt mogen eller redo kanske man ska säga för att göra de stora provet.. hehe ni ska bara veta hur nervös jag är inför onsdag och torsdag..
Tidigare idag eller snarare efter skolan så tog jag bussen till hosjö och träffade Linnea och så bytte vi skor osv sen så drog jag hem till Louise eller min kycklingsälskling som jag kallar henne :) Måste säga att hon är enormt underbar och hur jääävla snäll och rolig som helst och är enoooormt fin och även singel, SÅ alla killar HAFFA FÖR 17! Aah sen så tog jag bussen hem,käkade och satte mig med Non och moppeböckerna och kikade faktiskt lite på datam oxå.. Hehe ^^
Men nu ska jag snart gå och dusha så vi hörs imån ;d
Puss :**
Saknar dig min underbara prins <3


mätt chey..

Hejsvejs! Nu är vi hemma ifrån resturangen och jag sitter med uppknäppta boxor för jag är så mätt.. Hade tänkt att ni skulle få en bild men... Jag vet inte vart min telefn sladd är.. xd hahah men iaf.. Jag sitter och dunkar musik och gör absolut ingenting.. Om sisådär en kvart ska vi väll åka till Lugnet och halv åtta börjar det :)
Ja jag har väll inte så mycket mer att säga men ni får ha en suuper trevlig och rolig kväll för de kommer då jag absolut att ha, men vi hörs ofc när jag kommer hem och då är otroligen älsklingen med mig ;d Han kommer typ runt 10 då vi oxå kommer hem :)
Puss :**


emot resturangen!

Så, nu är alla klara och redo för att åka till kinaresturangen :)
Kommer hem efteråt en snabbis :)
Puss :**
Efter allt spektakel så kommer älsklingen hit och sover här inatt :)
En utav mina favoritbilder på oss!

Jag älskar dig Gustav!


ikväll ska jag och familjen på,

Sitter på 6de raden.. Nära och bra sådär.. Får väll se om jag kommer hem nå mer.. Jag kanske bli itur sågad och inte går att få ihop igen... Hhaha nejdå, jag skoja bara :)


svar på tal

Pontus om ett videoinlägg som jag har glömmt att lägga upp...spelade in den.. typ i fredags:
Har du löshår ?:)
Svar: Nej det har jag inte :) Många frågar och verkar tro de men det är fel :)




ett videoinlägg som jag har glömmt att lägga upp...spelade in den.. typ i fredags



kolla vad som damp ner i min postlåda idag

och i fanns...
Min gryma knas klass, 9an 2011-2012 <3


felåt..

förlåt för att jag inte igår.. Men jag kom hem ifrån skolan och så kom älsklingen hit så jag vela vara med han ist, vi kollade på film, bakade äppelkaka och käkade äppelkaka ofc ^^ och lite annat mysigt :)
Jag saknar han redan.. :( Han kommer kanske förbi idag med ;d Men annars idag så är det skolan och efter så ska jag gå ner till Körskolan eftersom jag inte gjorde de igår.. Och så blir det kanske att köra moppe direkt idag, man vet aldrig.. Annars så ska jag på konfa träff till sju,men får se om jag orkar.. annars så ska jag hem och plugga och va med älsklingen om han kommer hit.
Just nu håller jag på att borsta tänderna, haha xd men vi hörs mer sen :)
Ska gå och fixa mig osv :)
Puss :**


jag älskar dig överallt annat på denna jord

Gustav Rudolph,
Jag älskar dig överallt annat på denna jord och du är den enda för mig. Och jag skriver detta för att jag vill att du ska förstå hur mycket jag älskar dig. Jag skulle kunna göra allt för dig. Jag skulle kunna leva på bröd och vatten bara jag fick vara med dig jag skulle kunna gå i sommar kläder en vinterdag på -35 och med långkalsonger och mjukisbyxor och en tjockvinter jacka en sommardag på +38 bara jag fick vara med dig. Om vi stog emot en kille/tjej med en pistol som vela skjuta nån av oss så skulle jag ta kulan för dig.
Så fort jag får ditt namn så blir jag hela varm i magen oc när jag ser dig komma gåendes emot mig så kan jag verkligen inte sluta le. Fan, jag älskar dig gustav. Du inser inte hur mycket bara. Och jag önskar att ord kunde förklara min kärlek till dig. Visst vi har väll bråkat nångång men det gör väll alla nångång ibland, eller?
Mitt hjärta tillhör dig. 21/8-11 den dagen vi blv tillsammans då vart jag hel.
Jag vet inte hur jag ska kunna förklara nå mer... Jag vill bara hålla om dig justnu och få dig att förstå hur mycket du betyder för mig och hur jädrans mycket jag älskar dig.
Jag vill bara ha dig här och nu och hålla i dina händer och kolla in i dina underbart fina ögon och säga jag älskar dig gustav.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Nu,då och föralltid <3
Utan dig vore jag inget! Jag vet fan inte vad jag skulle göra eller va utan idag.. Seriöst, du är faktiskt mitt allt!
Fällde en tår eller två medans jag skrev de här..



i mina högtalare dunkas justnu



hemma, trött..

Hejsvejs! Är nu hemma efter konfa träffen och jädrar vad kul vi har haft, den här gången med :) Vi kommer nog alltid ha lika kul :)
Föresten så fick jag ett brev ifrån Transportstyrelsen och där stog de att jag har fått godkänt till att köra moppe så nu blir de att boka moppekörningar för fulla muggar, går ner redan imån och bokar tider, fast tar med mig pappsen om de skulle bli nå konflikter på körskolan.. Haha xd Nej men han hänger med iaf^^
Fattar ni vad glad jag blev när jag såg de brevet!!! Skickade ju in förfrågan om tillståndet i typ... Februari, alltså 9 månader sen, hela jävla 9 månader!!! Usch för att dom är så sega men yeah till att jag äntligen har fått det :)
Är en aning nervös inför körningarna.. Det blir första gången i trafik, säger vi.. hehe^^
Men ja.. Jag har inte korkar hämta bervet i köket så de blir inga bilder idag, haha xd
Imån då.. Så är de skolan, så klart sen ner på stan och ficka körningar och sen hem och baka och sen kommer älsklingen hem till mig och vi ska ha det lite mys :)
Ja jag har väll inte så mycket mer att säga... Jag ska plugga lite till Musik Historia provet som vi har om 3 veckor.. Kul.. -.- sen ska jag kolla på Andra Avenyn om inte älskling ringer på skajp.. Fin stavning, jag vet^^ hehe..
Vi hörs sen :)
Puss :**


svar på tal

Saga H om hejhopp..:
Hej jag har en lite fråga ! Jag undrar hur en kille är i din klass är för såg han i skol katalogen och han var jätte söt men vill inte skriva vem det var så kan du inte skriva lite om alla killar i din klass vad DU tycker om de och hur de är ?? :)
svar: hahaha aawh, vad gulligt :) Jag vill helst inte skriva om alla killar av olika anledningar så du kan väll lägga till mig på facebook så kan vi snacka där istället då kan du ställa vikka frågor du vill(nästan) om alla i klassen och du kanske tillochmed kan säga vem du menar? ;)
Hehe..


hejhopp..

.. gummisnopp, jag vet as moget.. Men iaf.. Har nyss käkat osv och väntar nu bara på att klockan ska bli 20i så jag kan åka till konfan :) Slutar väll runt sju så jag bloggar mer då :) Måste rusa på toa osv före jag drar. Så vi hörs när jag kommer hem :)
Puss :**
Jag älskar dig min underbara prins <3
och saknar dig otroligt mycket.... :(


äppelkaka



ny header

Ja, dom ni ser så har jag en ny header ^^ Och det var överaskningen, hahah en dålig sådan oxå.. ;p
Men jag har faktiskt en ritktigt stör överaskning som händer antingen den här veckan eller nästa, själv så är jag lite nervös... Både hur de ska bli och vad ni kommer att tycka.. Inte bara ni som läser min blogg utan alla andra i min allmänhet oxå.. Men öndå ska det bli spännande..
Kan ni lista ut vad de är....?
Hehe^^
Nu ska jag gå och äta äppelkaka med familjen :)
Puss :**
btw, tack till http://tisenius.blogg.se/ :)


en överaskning på g

ja ni, det är en överaskning på g. Ni får väll se om antingen idag eller imån eller nått sånt :)
Nu ska jag gå och baka äppelkaka. SUPER GOTT!!


en bild ifrån i sommras


Älskar dig min underbara vän molly!


nej usch..

Nu får jag fan ta och skärpa mig.. Jag har helt enkelt inte tid med bloggen just nu, allmänt alltså. Men bloggar ändå.. Just nu så har jag tagit en paus ifrån pluggandet.. Pluggade Musik Historia som vi ska ha prov på om 3 veckor.. Kul? Njaa sådär..
Jag håller på att bli sjuk igen.. Asså de va typ två veckor sen jag var sjuk.. Hatar att vara sjuk!!!! Dels så hamnar man grymt mkt efter i skolan sen så kan jag inte träffa min underbara prins..
de suger riktigt hårt kan jag ju tala om..
Det rinner irån min näsa och ifrån mina ögon justnu och jag börjar få damp för jag känner att jag börjar få lite små ont i huvet..
Men ah, nu ska jag sluta klaga.. Finns ju faktiskt mycket värre saker i världen. tex alla U-länder.. Vi hade tema dag idag sm handlade just om U-länderna och vi blev indelade i U-länder och I-länder och spelade "handelsspelet" osv och sen fick vi U-länder sitta på golvet och äta ris och äta på samma tallrik som två andra osv osv mendans i-länderna fick äta som vi gör..
hahaha anna i vänsta hörnet!
Tog tyvärr inga bilder på hur I-länderna hade de.. Men så klart så fick vi gå ner till matsalen efteråt och käka som vanligt :)
Så såg det ut för en stund sen, men nu ska jag och min huvudvärk gå och plugga igen..-.-
Gårdagens sallad oxå.. hmm, den var god kan jag tala om!
Puss :**


ändringar

Morsnignkorsning!
Det blev lite ändrade planer idag. Ist för att åka ner på stan så åkte jag,gustav och mamma till Kupolen för ett större utbud av kläder osv :)
Det blev ett par svart jeans och en über snygg jacka!
Bilder kommer sen för jag ska fixa lite här hemma för vi skjusade hem Gustav för han skulle hem och hämta hans moppe som äntligen är lagad :)
fast nu kom han ju.. ah så vi ska väll åka och tanka :)
Vi hörs senare.
Puss :**


you made me complete



på väg

Då var man klar för en dag på stan, blir att äta sen ska vi slänga oss på cyckel till stan för en lite shopping runda, får se vad jag kommer hem med :)
Vi hörs lite senare :)
Puss :**
Älskingen vela inte va med på bild :(


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se