tjolahopp!!

Hej alla där ute :) Kom nyss hem ifrån två timmar moppekörning, nu är jag klar och redo för de hemska teoriprovet :) nej men inte hemsk, eller jag vet ju inte.. Ni som har tagit moppe kort tyckte ni att teoriprovet var hemsk? Aja, förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen :( Hade fullt upp med att var med älsklingen.
I fredags så var jag i skolan hade typ 1,5 lektion sen åkte jag och min underbara vän Louise till svärdsjö kyrka och va på begravning. Efter de så åkte jag hem och tog de lugnt sen så kom älsklingen hit och då käkade vi tacos sen drog vi ner till stan och tog bussen till stan och vidare till Hedemora, lite små spontant och kul. Våran underbara vän Miranda bor där ibland hemma hos sin pappa och hon vela ha sällskap för kvällen så då satte vi oss på bussen dit och hem nån timme efter :) När vi kom hem såå slocknade båda två efter en film..
Lördagen då, ja då var vi uppe tidigt för att jag skulle käka lunch hemma hos fröken Jenny kl 12 fast de vart en brunch för mig^^Så både jag och Gustav tog bussen en till stan. Jag jag gick till Jenny och Gustav tog bussen till blge. Och efter brunchen de så gick vi runt på stan och kikade lite sen så tog jag oxå bussen till blge för att möta upp Älsklingen. VI gick runt och kikade lite, kollade på modevisning osv sen bestämmde vi oss för att träffa
Miranda igen och hon satt som tur va på bussen hem till blge och ja vi mötte upp henne och va med henne ett tag :) Sen så skulle jag och älskling ta bussen hem till falun så gick vi in på coop för att köpa läsk sen bar de av till centrum där bussen stog och väntade :) Vi kom hem kikade på film osv osv sen somna vi^^
Söndagen, Vi vakna fixade oss och åkte till Lager 157 vi va där och kikade lite sen gick vi till Skorett och kikade lite men hitta inga fina skor dock.. Sen åkte vi hem, käkade vi och sen drog jag och även älsklingen på dans fast han dansade inte..^^ Sen så kom vi hem så la vi oss och kikade på ännu mer film :)
Jaa..De va min helg.. Hur var eran ? :)
Nu ska jag gå och äta så vi hörs senare :)
Puss :**


Postat av: Louise

Ni är så söta tsm jag dör!!!!!! :D <333333333333333333

2011-10-17 @ 18:36:27
URL: http://louissew.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se