Vill vinna<3

brandrider.blogg.se har en tävling där man kan vinna 2st john whitaker schabrak! Besök hennes blogg och läs! Anntingen för man reklam för henne där man har möjlighet ELLER så gör man en header till henne! Den snyggaste headern vinner! Och då får man alltså ett john whitaker schabrak! :)
Läs bloggen för mer info: www.brandrider.blogg.se


Brita-Rida=kuul

Jadu, va med brita idag haha vi red och typ hade skit kul

det börja med att jag vakna halv 10 p.g.a viktor sjöng och det hördes säkert över hela jorden xD . då vare bara att ta sej upp och äta frukost och vänta på att brita skulle komma halv 12 men hon kom kvart i 12 xD

hur ska det gå med skolan och en jävla massa tider xD

jaja iaf så när brita kom så fota vi lite och hade skit kul, sen kom vi på att vi skulle te stallet och rida lite men vi hade ingen sjus för att mamma var redan där och pappa åkte te brage så vi ringde hennes pappa som redan var ute och åkte så han kom och hämta upp oss :) sen så gjorde vi iordning Betty :) och bestämmde oss vart vi skulle rida :)

aletrnativen va att rida i hagen (som inte ör sååå kul xD) elr att rida ut i skogen(mkt roligare) elr att rida till ridbanan(roligt) vi bestämmde oss att gå till ridbanan :D .  och rita fick rida dit (som typ tar 10min) men när vi närma oss ridbanan så var det SJUKT många hästar och ryttare där säkert 11-12 hästar och ryttare så dår fick vi ett litet problem så jag ringde mamma och fråga va jag skulle gö hon sa att de fanns en stig bakom banan in i skogen så den tog vi och lite in i skogen så bytte vi ryttare jag upp på betty som hade lite brottom hem(gammla travare) och vi red lite och det känndes väldigt tomt och så titta jag bak på brita som gick bakom betty och såg att hon hade hjälmen på sej och jag skriker -neej hjälmen- och jag försöker att stanna betty som har väldigt brottom hem och sliter ut hjälmen ur britas händer och försöker att få på mej den medans brita försöker att hålla i betty som knuffar brita så att hon nästan ramlar. Rider vidare en stund och brita frågar hur långt det är kvar hem till stallet jag svara vet inte men det om 30 min kanske och går vidare. brita börjar att halta och jag frågar om han har ont hon ba : Jaaaaaaaaaaaaa va faan tror du jag har faan fått skavsår av dina skor på båda fötterna, Jag : Ajjjj då men vill du rida då, Hon ; jaaaaa , jag ; okej vill du byta skor oxå??. Hon: jaaa.

okej jag av hästen och av med skorna och brita håller i betty och försöker att få av sej sina skor och betty blir rädd för nått och in i mej så att jag ramlar bakot som tur hade jag ridhjälmen på mej xD .  jag upp och tar på mej skorna och brita ba: Jaaaaaaaaag fåååååååår innnnnnte på meeeeeej skorna, Jag : joooooooo om du pressar lite så går det, Hon : neeeeej det gåår verkligen inte..... jag; hepp men skit it gå barfota då för nu har betty brotom xD . så jag upp på hästen och i väg igen xD . Och så här man AJJJIIIIOOOOAAAJJJJ och det kommer ifrån brita hon gåt på grus så inte konstigt xD . jag går in i skogen igen efter vägen  och där är det lera som brita for gå bar fota i xD (stakars brita) och går över en jätte läskig bro den var halft sönder och möglig och skrutten usch xD!  och kommer ut på vägen igen och rider lite till sseeeen HEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D :D :D . . .

åker hem och äter sen fota mer och äte lite nutella och sen kom britas pappa och hämta henne...... Vi ska kanske gö nått imån oxå :D :D .

Skulle igentligen skriva om igår men de orkar jag inte är jätte trött och måste ändå stänga av snart :/

Puss på er söööta<333333333333333333333333333333333

glöm inte att kommentera

//// LHM ;*777777777777kt kuuul

va med sofie och anna idag till sofies sommarstuga mitt i ingenstans ^^ :p
Vi hadde fettt niceee asså <333333333333333333333333
STÄNG AV SÄTT PÅ SKIVAN :p
Vi kom fram till att jag måste har varit en NORRLÄNING i mitt förra liv :p
Och när vi kom dit först så fick vi inte upp dörren in till huset så vi fick sitta på typ balkongen elr nått :p

Och vi bada och typ efter 1ochenhalvtimme så provade sofies mamma att öppadörrenigen :p
Då säger jag ÖPPNA DÖÖR JÄVEL........ och då gick den upp :P
Hahahahaha kuul va ?? :P
På min bdb så står det mkt mer
Ta gärna en titt :D : http://tyypemmas.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2009&month=8&day=9&html=1#0

Och där finns det bilder ocå men kommer lägga ut lite bilder även här oxå.. Asso kommentera snällasnälla :D :D
jooo om ni vill ha så fundera jag på frågestund om ni undra över nått i mitt liv :p :D <333333333333333
Puss Puss <3333333333333333


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se