hiss&diss!

Hejsvejs, kännde för att göra en liten hiss&diss så här i höstmörkret kände även att de va rätt länge sen jag gjorde en sån.
Vi börjar med att,
Hissa.
Jag hissar först BERRY BOOST ifrån Renée Voltaire. Det är torkade Granatäpplen,russin och torkade blåbär och de är sååååå himmla gott!!! Perfekt att äta efter träningen eller i skolan när man är så där enormt hungrig och de är flera timmar kvar tills man slutar/får lunch. Så tar man med sig en7två små lådo och sätter sig och äter på rasten eller på lektionen om man nu får de.
Finns att köpa på Ica Maxi i sex-pack :)
Det andra jag vill hissa är,
Spotify, Lixom hur bra är de inte att vi har spotify?
Jag skulle då fan inte kunna leva utan spotify.. Eller joo.. Kanske.. Fast tveksamt. Men de är himmla bra iaf! Jag älskar spotify!!!
Man kan välja om man vill ha spotify free eller premium. Man kan även ha de i telefnen och i TVn och såklart i datan.
Och nu till dissarna,
Först vill jag dissa NYA FACEBOOK, seriöst hur dåligt har det inte blivit? Jag vill ha tillbaka gammla fb.. Eller så kan fb folket uppfinna att man kan ladda ner den senaste vertionen om man vill eller om man bara vill ha vissa delar av den gammla vertionen, typ gammal chatten som jag vet många vill ha tbx, och de vill ju jag med förståss!
För då tror jag att folket som använder fb skulle bli mycket gladare(inklusive jag) Plus att nya fb laggar sönder ibland oc de gjorde inte gammla fb!
Det sista jag vill dissa är,
Ni vet att blogg.se ha fått en app till iPhones? Det är riktigt jäääädra dåligt att de bara är till iPhones och inte till alla andra android telefner. Så på sätt och vis dissar jag blogg.se, men bara för att dom inte har skapat en app till android telefner oxå och för att blogg.se är såå segt ibland och inte funkar... -.-
Nu en fråga till er,
Håller ni med mig om de jag har hissar&dissat?
Eller ni kanske har andra åsikter? Berätta gärna :)
Puss :**



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se