julskyltning

well.. När man vaknade idag och tittade ut igenom fönstret och såg att de inte hade kommit snö och ännu bättre vart de när man gick ut i köket och kollade på termometern som visade 8grader..
Okej, första advent och julskyltning och inge snö, great.. Jag hade börja tvivla på att de inte skulle komma nån snö till jul..
Jag och gustav vaknade käkade frukost och bestämde oss för att åka ner på stan för att kolla på allt fint på julskyltningen. Efter ett tag så bestämer vi oss för att åka till julskyltningen i blge för att träffa miranda. När vi kom till blge så regnade det och efter ett tag så slutade de att regna och de vart rätt varmt. Efter några rundor på stan så börjar det att regna kraftigt som sedan övergick till att hagla och de vart även kallare. Sedan vart de slasksnö och sen riktigt snö, och nu är det overkligt men sant vitt ute och jag hoppas verkligen att de ligger kvar tills imån ioch att de kommer mer snö. Yes min jul är räddad känner jag! Och min tro till snön har kommit tillbaka!
Tog tyvärr inga bilder men kanske lånar nån ut av miranda om jag får för henne^^
Ska nu bädda ner mig i sängen och kika på kärringen é död, våran musikal som vi gjorde för snart ett år sedan :)
Vi hörs mer imån :)
Puss :**
Gustav Rudolph, du är mitt allt!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se