¤%()=(&%¤45/%&)%/)/&%(/&%¤%/()=?(/%¤/( blogg.se

Jaa... Ungefär så känner jag justnu, jag skrev nyss typ värsta långa inlägget och tyckte att de va as bra och så klickar jag på "spara&publicera" och kikar in på bloggen och de laddadets upp men nej de gjorde de inte och så kollade jag om inlägget försvann helt och hållet och gissa vad.. JA DET FÖRVANN HELT OCH HÅLLET..... cp -.-
Aja får väll skriva om allt igen då..
Dagen har vart as bra det börja med att jag va i skolan, slutade 10i3 och då gick jag ner och satte mig på Nordstans och pluggade moppe och sen träffade jag Louise och vi gick till Arenan och bokade deras fotostudio, spännande^^
Och sen gick vi till NTI som hade öppet hus och vi va där i ca två timmar och hade jätte kul fick träffa as sköna lärare och några som gick i 3an, lärarna va as flummiga. haha :)
Den här veckan har jag planerat att gå på två till Öppet hus grejer, den ena är imån och de är på Lugnet och de hänger älsklingen med på och den andra är på Lördag och är på Helix Gymnasiet i Borlänge. Och sen har jag även planerat in två nästa vecka. En på Onsdag och de är på Haraldsbo och en på Lördag och de är på Plus Gymnasiet och då hänger Louise med igen :)
Det är ju en sån tid på året att de är mycket öppna hus på olika gymnasium för att vi ska välja.. Men jag vet inte hur ni tycker men jag tycker iaf att man ska få prova på att gå där en dag för att få se hur de är osv osv och inte vara där när de är lite folk och inte som de brukar vara.. Men de är vad jag tycker iaf.
Ni kanske kan gissa vad jag vill gå för linjer?^^
Haraldsbo
Nu funkar de att lägga in bilder, grattis blogg.se :)
De gick nämligen inte i förra inlägget som försvann.. -.-



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se