Mina sommarplaner

Jag tänkte lägga upp mina sommarplaner här i bloggen.

På måndag och 3 veckor framåt ska jag gå sommarskola(i år igen) matte ofc, har typ nån "matte"sjukdom som gör så att jag inte fattar matte så bra och sen äre bara roligt att träffa mycket nytt folk osv ;d även fast jag vet typ tre som ska gå matte och en som ska gå engelska och ah ni vet ju hur de gick förra året.. Kärleken osv. Men nej inte i år har jag bestämmt mig för! Jag måste verkligen jobba upp mig jag har bestämmt mig för ett vg i matte i 9an iaf och jag ska fan ta och anstränga mig i 9an och jag ska göra som ewelina larsson säger "jag ska ge mig fan påre!"
Och så klart ska jag ge mig fan på alla andra ämnen oxå :)

Efter som tre veckorna så har jag inget planerat, då ska jag ta dagarna som dom kommer, ut på äventyr med underbara vänner sena sommarkvällar och sen ska jag hinna med att åka till vansbro/dala-järna och bo där hade jag tänkt och få mer tid med blandannat mina släktingar och sen min tremänning jimmy och hans bror johan(garbomannen) och sen även till säter en vända eller två, sen kanske bo i ludvika med mathilda i hennes sommarstuga.. Oj nu vart de mycket att hinna med.. ;s Och sen måste jag hinna på sätercrusingen och ofc på faluns, älskar crusingar :) Iaf, sen ska jag träffa tim som kommer hit till falun på torsdag tror jag :)
Jaa och sen har väll vi hunnit börja 9an och gått ut 9an och sen börja gymnasiet osv osv osv och sen har vi bara festen kvar ;dd haha nej nu går vi för fort fram.. ååh jag längtar verkligen tills studenten!!! Efter studenten har jag tänkt att jag ska resa ut i världen, jag har nämligen mina lilla lista på ställen jag vill till :)

Men nej, nu ska jag ta och popa lite popcorn :)
puss :**
blir nog inge mer bloggande idag.. Vi hörs mer imån :)


Postat av: ROBIN HOOD

tänkte slänga in en fråga nu för en gångs skull, lägger du ner mkt tid på dina blogginlägg? :)

- trevlig sommar btw! :)

2011-08-11 @ 19:05:43
URL: http://robinhoods.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se