kvällen..

hejj sötnosar därute! (L)
Nu ska jag berätta vad som hände igår hos maja.. jaa vi hade as kul och vi tröstät (som vanligt) och flummade sönder i hennes källare där vi skulle sova. och runt typ.. 3 så deppade vi sönder och typ låg och halvt grät.. varför vet jag inte typ xd elle maja grät lite halvt ;pp och jag låg typ halvt och sov... och helt plötsligt så ryck jag till och hade as ont i magen men jag todde att de bara va mensverk eftersom jag har den veckan nu.. men nehedå..
fick ett ännu ett ryck fast den här gången gjorde de ondare och jag fick spya smak i munnen och sprang till toan och öpnnade dörren och slängde mig ner på knä och som tur va toalocket uppe och jag så spyde jag..
Och spyde och spyde.. tårarna bara spruta och sen gick de över man jag satt fortfarande vid toan och sen kom de mer och de gick över igen och sen kom de ännu en gång men bara vätska& stoooora bitar mat ;ss
och då ringde maja hem till mormor&morfar och halv 4 kom hämtningen så de va en kväll/natt med mkt skratt tröst ätning och lite gråt av min sida.. hehe ;pp
men när jag kom hem så spyde jag faktiskt lite till och sen somnade jag på toagolvet och sen vaknade jag typ vid 5 och gick och la med med kläderna jag hade på mig och sminket va typ redan halvt borta..
och vaknade sen runt halv 1, gick upp och tog bort sminket och gick och la mig igen... sov ännu en timme till och sen gick jag upp och försökte att få i mig lite mart men fick ont i magen så gick och la mig för typ 4gången och sov ännu en timme till. och så gjorde jag så 2ggr till faktiskt ;pp sen har jag setat och kolla på skidskytte med min kära mormor&morfar :))

men nu ska jag gå och ja.. vad finns de att göra när man har magsjuka?! ;o
typ.. inget..
men iaf..

puss;***
de kommer upp lite bilder sen,
hare bäst <3

Det är 18 dagar kvar!



Postat av: maja

måste göra om allt. nästan allt blev "fel" du vet vad jag menar men när vi dansade flummade och skratta det var ju grymt kul ssom vanligt!

PUSSS

2011-02-06 @ 20:29:21
URL: http://majastenberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad är det 18 dagar till...??

2011-02-07 @ 18:48:29
Postat av: maja

ladda upp våra foton oxååå fast bara dom fina :D

2011-02-07 @ 19:19:11
URL: http://majastenberg.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se