hemma

hejsvejs! Oj vilken dag jag har haft. Det blev att åka till kupolen och käka på matplatset, alltid lika gott ju :) Träffade Gustav och har vart med han hela dagen :) Köpt en masscara har jag iaf gjort :) Och hittat lite kläder/skor/väska/klocka som ska inhandlas när lönen kommer :) Vi har setat och gått runt och kikat lite vart eftersom :) Gustav har även töjt ännu mer, till en 4mm's oj jag minns när jag hade en 4mm^^ Hahaha ;)
Nej men.. jag har som alltid när jag är med han haft en underbar dag/kväll :) och kvällen fortsätter här framför datan och vara social med er och ofc med gustav^^ Hehe.. Men inte länge idag dock.. Ska upp och jobba imån, 13.00 till 16.00 och även samma på söndag :) Och på Måndag så har vi upprop kl 17.00 och på Tisdag är det som vanligt igen, fast vi ska ta högstadiehögkatalogsfoto då, lixom första dagen..? Det är onödigt tkr jag.. Men de ska bli rätt skönt att komma igång med det vanliga igen tkr jag, men även lite små jobbigt med alla långa dagar och betyg och välja gymnasium osvosv.. Mindre tid till kompisar,G,jobbet osv och de är ju inte bra.. Men jag ska försöka att göra så gott jag kan med att ta tid osv, men även ska jag plugga häcken av mig detta år!
snygga vi är asså :)
hahahahaha!!!!
Jaa nu fick ni en några bilder oxå, snällt va?^^
Gustav, du är en gangster :) Min gangster ^^
Nej ska vara social med lite folk nu :) detta blir nog mit sista inlägg där jag skriver i, har några " just nu i mina högtalare" inlägg :)
Puss :**



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se