Filmtips - Taken

Såg att filmen Taken och den var grymt bra! Kanske våldsam då och då, men fortfarande grymt bra! Om ni inte har sett den, så tycker jag att ni ska se den, helt klart! Inte för det är allt för mycket våld, men det är lite iallafall, om du är känslig för våld, ska du nog se en annan.

Handling: Liam Neeson spelar en fd. CIA-agent på jakt efter sin dotters kidnappare. Han har gett upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore (Famke Janssen) och dotter Kim (Maggie Grace) i Los Angeles.
Han vet att han åsidosatt dem bägge och inte varit en närvarande pappa. Det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter. Han har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med sin kompis Amanda motsätter han sig det bestämt, men ger till slut efter. Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har nu 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad.
Liam Neeson spelar en fd. CIA-agent på jakt efter sin dotters kidnappare. Han har gett upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore (Famke Janssen) och dotter Kim (Maggie Grace) i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och inte varit en närvarande pappa. Det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter.
Han har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger till slut efter. Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har nu 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad.



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se