dumma blogg.se app..

Jag gjorde ungefär tre inlägg ifrån telefnen igår men hamnade do på bloggen?? NEJ............ Men iallafall, Gustav som ju hos mig och på dagen drog vi hem till han och myste lite osv, lagade mat till hans bror osv. As kul! ^^
Sen tog jag halv åtta bussen till stan för att möta upp Mathilda och vara de var meningen att vi bara skulle träffas en stund men de slutade med att jag sov hos henne. Kanske var behövligt?
Vi pratade om gammla minnen osv. Tjockade oss som satan. Först med en stor jädra godis påse och en massa läsk till de. Sen gjorde vi en varsin natcho tallrik,.. Jag gjorde två föresten.. Och käkade upp helt själv.... INTE OKEJ!
Vi sommnade runt fyra och vaknade runt tio...Vi fixade oss och bestämde sedan att vi skulle ner på stan för att äta pizza... De är lixom inte heller okej, MEN VET NU VAD? NU ÄR DE DET FÖR VI HAR LOV!!!!!! Sen kom jossan ner till oss och vi gick runt och kikade.. Jossan hade bestämt sig för att jag och Mathilda skulle göra dip dye på henne. Gick in på kicks och köpte tonong och sen bar de hem till Mathilda för färgning. Jag och jossan gjorde lite på Mathilda oxå. Dock så vart de inge resultat på nån utav dom...
Dom fick bara lite gråare ton i topparna.. Mina fötter värker efter att ha gått på stan ifrån 12 till 5... Men kul har jag haft iaf! De vart faktiskt ett litet köp, ett som jag är grymt nöjd med!
MUMMS!
snygga b-rudar!!
Himmla snyggt halsband ifrån Glitter 129:-



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se