vill inte inse..

Ni kanske ha läst i tidningarna eller sett på tv att de är två ungdomar ifrån falun som har omkomit i en bil/tåg olycka..?
Kände båda dom dog. En kille och en tjej, killen va mitt ex och hans tjej kände jag lite.

Min kära vän Robert Englund.
Blev helt försötrd när jag hörde att du var död, trodde att de va ett skämt först och sa att jag inte trodde på de men insåg några sekunder senare att man inte skämtar om de och tårarna bara rann,rann och rann. Dom gick inte att stoppa. Blev helt svag i kroppen vek mig och blev liggandes på golvet, tårarna rann och jag bara skrev att de inte fick vara sant, de kändes så himmla overkligt. Försökte gå men bena vela inte bära riktigt men ganska bra.. 
Jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort. Tårarna rann i sträck i tre timmar.
Varför just du? Och varför just nu? Det är dom frågorna jag ställer mig. Vill fortfarande inte förstå att de som har skett har skett.. Ställer mig även frågorna.
Kände ni nått?
Var det så att ni vela dö?
Era sista tankar&ord.

Just a drop in the ocean, har jag haft i mina lurar hela dagen idag. De va din favoritlåt i vintras. Är så himmla glad att jag fick äran att lära känna dig, du är speciell och unik,snäll och en sån vän som alla borde ha, dig kunde man prata med allt om. Problem,kärlek ja om allt faktiskt. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mina tankar. Usch.. Vill inte att de här ska vara sant, vill inte... Hoppas att du&Ida har de bra i himmelen och vi kommer att ses nåndag.
Vila i frid Ida Berglund 961116-110904 och Robert Englund 910604-110904 <3

R.I.P. <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se