right now! duktig flicka!

Hejsvejs! Satt och pluggade men då ropade min kära vän Faccebook på mig att jag skulle logga in och kika lite så fick väll lov att göra de.. -.- Men jag har Pluggat ända sen fyra tills nu, tog en lite fb/blogg/skajp pause.
Jag har vart duktig och skrivit fyra A4 sidor med bara dialoger och next up är "att gestalta-beskriv med bilder" och sen blir det nog lite engelska, ligger kanske lite efter med det... Är as trött på att våra lärare ska tycka att deras ämne är viktigast och så väller dom uppgifter över oss och uppgifterna är sååå långa och ibland svåra men jag är rätt duktigt i skolan justnu så jag har inte behövt ta hem så mycket ifrån skolan.
Sen tänkte jag bara klaga lite på hur ont jag har.. Idag när vi skulle springa 60m så tog jag i så mycket eller nått sånt så när jag började springa så knakade det i hela min höft och nu har jag ont i hela höften ända till foten och sen till höften igen och lite ut i ryggen. Och aaaaaah jag vet inte vad jag ska göra!!!! DET GÖR ONT!!!!!!! Pappa sa att vi ska vänta till imån och om de inte är bättre då så måste vi ta tag i det och göra nått åt de.. Fett läskigt..
iaf.. ska väll fortsätta att plugga nu -.-
tummen upp för att jag är så bra :)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se