nej usch..

Nu får jag fan ta och skärpa mig.. Jag har helt enkelt inte tid med bloggen just nu, allmänt alltså. Men bloggar ändå.. Just nu så har jag tagit en paus ifrån pluggandet.. Pluggade Musik Historia som vi ska ha prov på om 3 veckor.. Kul? Njaa sådär..
Jag håller på att bli sjuk igen.. Asså de va typ två veckor sen jag var sjuk.. Hatar att vara sjuk!!!! Dels så hamnar man grymt mkt efter i skolan sen så kan jag inte träffa min underbara prins..
de suger riktigt hårt kan jag ju tala om..
Det rinner irån min näsa och ifrån mina ögon justnu och jag börjar få damp för jag känner att jag börjar få lite små ont i huvet..
Men ah, nu ska jag sluta klaga.. Finns ju faktiskt mycket värre saker i världen. tex alla U-länder.. Vi hade tema dag idag sm handlade just om U-länderna och vi blev indelade i U-länder och I-länder och spelade "handelsspelet" osv och sen fick vi U-länder sitta på golvet och äta ris och äta på samma tallrik som två andra osv osv mendans i-länderna fick äta som vi gör..
hahaha anna i vänsta hörnet!
Tog tyvärr inga bilder på hur I-länderna hade de.. Men så klart så fick vi gå ner till matsalen efteråt och käka som vanligt :)
Så såg det ut för en stund sen, men nu ska jag och min huvudvärk gå och plugga igen..-.-
Gårdagens sallad oxå.. hmm, den var god kan jag tala om!
Puss :**



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se