hemma, trött..

Hejsvejs! Är nu hemma efter konfa träffen och jädrar vad kul vi har haft, den här gången med :) Vi kommer nog alltid ha lika kul :)
Föresten så fick jag ett brev ifrån Transportstyrelsen och där stog de att jag har fått godkänt till att köra moppe så nu blir de att boka moppekörningar för fulla muggar, går ner redan imån och bokar tider, fast tar med mig pappsen om de skulle bli nå konflikter på körskolan.. Haha xd Nej men han hänger med iaf^^
Fattar ni vad glad jag blev när jag såg de brevet!!! Skickade ju in förfrågan om tillståndet i typ... Februari, alltså 9 månader sen, hela jävla 9 månader!!! Usch för att dom är så sega men yeah till att jag äntligen har fått det :)
Är en aning nervös inför körningarna.. Det blir första gången i trafik, säger vi.. hehe^^
Men ja.. Jag har inte korkar hämta bervet i köket så de blir inga bilder idag, haha xd
Imån då.. Så är de skolan, så klart sen ner på stan och ficka körningar och sen hem och baka och sen kommer älsklingen hem till mig och vi ska ha det lite mys :)
Ja jag har väll inte så mycket mer att säga... Jag ska plugga lite till Musik Historia provet som vi har om 3 veckor.. Kul.. -.- sen ska jag kolla på Andra Avenyn om inte älskling ringer på skajp.. Fin stavning, jag vet^^ hehe..
Vi hörs sen :)
Puss :**



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se