jobbigt..

hej mina vänner :)
usch vad jobbig konfa övningen vad idag.. eller iaf emot slutet.. alla var trötta och hungriga och sura och irriterande.. och jag va jätte hungrig och trött och jag hade även as ont i huve.. ;ss men vi har haft sjuukt otroligt kul. och jag rekomenderar verkligen att ni som inte har konfat er typ.. 97or och under att ni verkligen ska de!! Och till er 96or,95or och 94or osv som inte har konfat er har jag att säga: HAHAHAHAHAA SKYLL ER SJÄLVA NI KOMMER ALDRIG ATT FÅ UPPLEVA DE JAG HAR UPPLEVT :)
Och till er som har konfat er och håller på nu, NI ÄR BÄST!!! :))
Jag har fått träffa en massa underbart folk ifrån säter och ludvika fast även irriterat folk som är smått störda och aah helt enkelt lite knas i huvet xdd men de mest knasiga är att som är mest knas i huve är sjuuuuuuukt snygga(vissa av dom)... ah dom kanske läser de här men wtf jag bryr mig inte.. Kommer ändå inte att få träffa dom igen, hoppas jag fast ändå inte xdd fast mest underbart folk ifrån säter, jag vill att ni ska veta att jag saknar er alla!!! Och dagarna på stiftsgården.. de va mkt som vart bra fast de finns lite saker som jag vill göra om.. tex lite av discot vill jag göra om.. och ah typ ibland vill jag bara glömma bort vissa stunder och ivland vill jag ha tbx några av dom och göra dom helt och hållet annorlund osv.. aah.. jag är som sagt lite trött som ni säkert märker xdd
De blev dock ingen videoinlägg idag för jag och maja hann inte.. :(( men vi tog lite kort osv :) men imån så lovar jag att ni får ett videoinlägg och lite bilder :) men ni får dom på kvällen för som sagt så konfar jag mig imån ochsånt :)

Men nu ska jag gå och tvätta kort att spakel i ansiktet och gå coh lägga mig..

"Vacker utan spakel" eller..???

Puss på er!! :**



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se