3/5 maj

Hej sötisar :)
förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen ;ss men jag har vart i skolan och efter de så drog jag och min kära mor ner på stan shoppa lite :)
de blev en ny bikini som mamma betalade och sen ett par shorts som jag köpte :)
och sen när vi kom hem så käkade jag lite mat och sen plugga satan!!!!!
Iaf.. de är typ.. 5 snart 4 dagar kvar tills jag drar till tyskland med klassen ;dd Sjukt kul de kommer att bli, men man har väl ändå blandade känslor inför resan.. Dels så ska jag vara borta ifrån mina föreldrar i en hela vecka och sen vara med mina kära klasskompisar och lärare i en vecka.. Visst jag älskar dom.. men vissa av dom kan vara JÄVLIGT DRYGA!!!! bokstavligt talat... kommer nog att typ vara smått irriterad på dom ett tag.. Och jag kommer nog att vara smått trött på allt och alla när jag kommer hem xdd haha nerå.. eller man vet aldrig? ;)
iaf, dagens köp:
så himmla snygg!! :)
överdel: 79:-
underdel: 79:-
stadium båda två
SJUKT SNYGGA OCH OTROLIGT SKÖNA!!!!
gina, 150:- (tror jag xd )
men nu ska jag gå och ta bort sminket och gå och lägga mig och kolla på film :)
Hur mår ni annars? :)
själv mår jag as bra men börjar få resfeber inför söndag och sen är jag lite nervös inför lördag då jag ska konfermera mig och de kommer runt..  20 pers bara för att gratta mig eller vad man ska säga xdd och sen på söndagen är de först gudstjäns vid typ.. 9 och sen fotografering runt 11 och sen dansuppvisning och sen runt halv 8 går tågen ifrån falun till tyskland ;ooo de kommer att bli en helg full av kaoz... eller hela den här veckan har änså länge vart lite halv kaoz..
Imån ska vi träna till konfadagen och sen på torsdag äre utbildningsmässa på HG och de ska jag och anna gå på och sen äre fredag och då ska jag vara med majabaja :D och sen äre lördag och söndag... såå aah..
Maja har lovat mig att hon ska blogga åt mig under den veckan jag är i tyskland ofc så kommer jag tvinga mina lärare att jag ska få gå in på nå internett café och blogga lite så de kommer att komma nått inlägg ifrån mig :))
Men ah nu lär jag dra för mamma ska kolla nått på datan :)
Puss ;**


Postat av: Anonym

äru snygg lr vad <3

2011-05-07 @ 00:43:36
Postat av: sellstedt

snygg mage ;)

2011-05-07 @ 01:13:06
Postat av: joel

riktigt snygg bikini på en riktigt snygg tjej, skulle gärna vilja se dig i den på ritkigt nån gång sötnos!:) <3

2011-05-07 @ 13:20:16

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se