gjorde världens fail...

Hej sötisar :) Sommarskolan idag som vanligt och ofc grymt kul! Men idag var det roligare än vanligt för vi hade nämligen Anton, världens bästa :D Linn var ju oxå as bra :) Helst skulle ajg ju vilja ha båda samtidigt.. Vi får se om jag&Linnea lyckas med de :) Iaf.. Kom hem ifrån skolan runt.. 10över3? och gick direkt till sängen och låg där och tog de lugnt och smsa och somnade.. Jag sov så djupt att jag inte hörde att viktor(min bror) ropade på mig och sen drog han och pappa. Och pappa larmade och jag vaknade av de och fick panik och typ bomade pappa med sms att han skulle komma hem och larma av. Och mycke riktigt, de gjorde han och han sa att han trodde att jag hade hängt med mamma till linghed eftersom jag inte svara.. Men de va fel.
Och till rubriken då, jag och viktor skulle cykla till willys för att köpa nudlar för jag va såååå himmla sugen!! Och på vägen hem så hade jag lite annat i huvvet oså cyklade viktor före mig och jag va lite borta och så cyklade jag in i hans cykel och min cykel fastnar mitt fram hjul i hans bakhjul och jag ramlar och skrapar upp knät,hanleden och min tumme och så tror jag att mitt lillfinger är ur led eller vad de va viktor nu sa..
Men ah.. Jag har iaf ätit mina nudlar nu så jag är nöjd men har dock ont i knät och handen.. Och för jääävligt on ti lillfingret...
Men nu ska jag chilla järnet med mamma&viktor åt "kniven emot strupen" på kanal 3 :)

Pusss :**




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se