Svar på tal

Anonym om Skolan 24/7 :P:

Eh, vafan är det för språk du talar egentligen? Har inte hört något om att man ska börja lägga till H'n efter varenda jävla ord man skriver. Har kanske fel nu, sorry i så fall... :@ Jättefint att du använder versaler när du skriver, men det skadar inte att använda punkter och kommatecken med! Tack för mig! :)

Svar: okej, först vill jag bara säga att du ska stå för de du kommenterar och tycker och inte vara anonym och feg. Och sen har jag inte H'n i vart enda jävla ord utan bara i "vah" och i "juh" och ibland "bah". Jag har fått mkt kommentarer förut att jag har användt för mkt punkter och kommatecken så jag har dragit ner på de nu men jag tkr själv att jag fortfarande göra mkt sånt och ganska mkt " :) " elle " ;p " och ja..
jaa.. som sagt  så tkr jag att om ni ska kommentar så gör inte de anonymt utan skriv namn elle msn för jag kan ändå spåra upp vad du heter&vart du bor vikket jag har gjort med dig min vän och alla andra som har kommenterat anonymt ^^

nej.. nu ska vi inte vara sånna längre.. utan nu ska vi vara snälla ;d
 
Innan jag fortsätter min lördag i vika med älsklingen så vill jag bara höra vad ni tyckte om melodifestivalen 2011, vikket bidra tyckte ni va bäst osv, berätta gärna för mig sweethearts :))

Puss&godnatt, hörs mer imån :))



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se