hjälp..

Nu i 2-3 veckor så har jag fått väldigt ont i magen efter att jag har ätit. När det började så trodde jag att de va nå fel eftersom de uppstog nästan varje gång jag ätit. Men sen så började jag att tänka och kom fram till att jag kanske är laktosintolerant. Sådär as bra före jul -.-
Men ialla fall är det nån där ute som är laktosintolerant som kan ge mig tips på vad man kan äta/dricka. Tillexempel laktosfri ost,mjölk, fil osv osv. Det vore as snällt om ni kunde skriva några tips osv. Tänkte prova de ett tag, sen om de inte blir bättre så måste de va nått annat.. Men jag är 80% säker på att de är nått med laktosen att göra.
Så Hejdå till vanlig mjöl och ost och allt de där och hej till nått annat jox..
Så snälla rara ge mig tips!

Ha de bra så länge och tack i för hand :)


Postat av: robin kusin

Laktras tabletter du tar innan du äter mjölk då tål du lite kusse . jag är laktor får jao nt i magen tar ja en tablett så blir de bra . valia mjölk ska du köpa eller icas dom andra smakar grädde god jul

2011-12-24 @ 00:50:08
Postat av: sophie

jag är laktosintolerat, men du kanske bara är överkänslig?

ta inte för mycket laktos, o det finns en mjölk som smakar exakt som vanlig. den är lite dyrare, men helt klart värt det. hehe ;)

finns ju laktos saker, bara o titta på förpackningen o köpa? :)

2011-12-24 @ 19:57:03
URL: http://sophieburman.wordpress.com
Postat av: Eline

Jag har vart laktos, tänk på att det kan vara gluten också det är nästan lika vanligt! Gå till vårdcentralen innan du tar tabletter osv. Men annars är omperazol jättebra mot smärtan i magen både mjölk och gluten!:) (laktras är också jättebra!!)

2011-12-26 @ 22:25:36
URL: http://eeins.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se