Dag 5: Kändisar. (gårdagens) / Dag 6: Mina rädslor. (dagens)

Hm, kändisar.. Vad ska man skriva här..? Jag har ingen aning så jag hoppar över att skriva om kändisar så jag skriver om mina rädslor ist.
Jag är är rädd för mycket.. Jag är nog mest rädd för att bli kär och sårad.. När jag väl är kär så är jag kär påriktigt och vill inte bli sårad osv..  Sen har jag nå fobi för länkar som folk skickar till mig asså jag vet inte vad de är men jag hatar att klicka på länkar som folk skickar... Är typ rädd att de ska va nå virus elle nån äcklig kärring som ska skrika eller nått annat som gör så att man skiter på sig, haha.. Sen är jag faktiskt lite rädd för att träffa nytt golk, typ att bestämma träff med nån för första gången för jag tror alltid att den man ska träffa luras, haha jag vet de är as sjukt men så är de.. Sen så är jag lite mörkrädd faktiskt... haha så ajg har alltid min dimmer lampa på när jag gå och  lägger mig men släker den under natten. Jag är as rädd för spindlar och ormar och även får, hahaha eller iaf stora får inte lamm för dom är juu sååå gulliga :') Sen är jag as rädd för att nån ska stå och kolla på mig när jag vaknar, asså att nån döing ska typ så och stirra som fan eller typ nån står as nära när man öppnar ögonen.. De är jag rädd för varje gång jag ska slå upp ögonen. Sen är jag jäääävliiiiigt höjdrädd. Ja de är typ de jag är de för, de finns säkert nå mer jag är rädd för men kommer inte bara på de nu... Men vad säger ni om jag gör videos när jag inte orkar skriva så himmlans mycket? :) Provar de nog imån :)
Ah... Puss :**


Postat av: fanny

hej jag har en liten fundering och har haft det ett tag.

du och nathalie bergkvist bråkade jätte mycket förut, hur är det med er nu ? va de kul och bråka med henne? blir inte hon jätte sur? hon har väl adhd ?

bara en liten fundering

2011-08-20 @ 20:35:28

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se