äntligen!

Yes! Äntligen har dom släppt atisterna till GGS 2011. 
Förra året slog allt för då var hoffmeastro och kapten röd och jag fick minnen för livet och vänner för livet. Det var faktiskt första gången jag träffade majabaja ^^ och hon lånade min skin jacka osv och vi käkade pizza osv osv och sen träffade jag min älskade vän pierre! Kärlek till dig min vän!
Men i år... Ja håll i er nu! För i år kommer Rebecca&Fiona och Tove Styrke blandannat... FATTA VAD KUL!!!!
ååååh jag ska gå med elin älskling lennartsson och en massa annat folk säkert. Sen så hoppas ajg att Danne och nån mer kommer hit osv :)

Bilder ifrån förra året;


Min dator vela inte ladda upp fler bilder.. :(  Visste ni att de va första gången jag träffade majabaja älskling och vi flummade och hon red på min rygg för hon var/är kort :') och hon frös så hon lånade min skinjacka osv osv :) Och sen var de första gången jag träffade min kära vän pierre och vi hadde as kul! En massa kärlek till dig! Och sen va ju han med linn&madde men dom har jag ju dansat med så..^^ Justja.. Anton träffade jag för första gången oxå.. Och hahah... De va as kul :) Sen Sofia Vestberg och vi hade våran egna Rock konsert utan för hemköp, jag var publik och hon var artisten.. Minnen :')

Källa: http://www.falun.se/www/ggs.nsf/dok/Bilder

 

Puss :**




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se