spring time!

Heej sötisar ;d vet ni?! ;ddd DE ÄR VÅR UTE *HAPPYFACEE!!!!!!* :))
de är typ 15grader varmt ute justnu ;dd as niceeeeee ;ddd och jag sitter vid datan.. hm.. ska nog sätta mig ute ett tag ;d har nyss ätit lagade lite kykling wok med mamma idag^^ sjukt gott :)
jag har inte så mkt mer att säga faktiskt xd
eller jo..

Nu när de är vår så märker man ju att alla blir tsm eller ihop eller vad fan man ska säga. Och här i falun så hare funnits/finns otroligt snygga och fd players (osv) i falun har tjej.. Hahah nu läser nån av de här säkert.. Så jag tänker inte skriva namn.. hehe xd men man kanske känner sig träffad om man vet att man är otroligt snygg och är en fd player och har tjej osv xd men iaf.. Varför äre så?!?! ;ooo
ååh.. nu blev jag deppig.. Jag vill oxå vara så där as kär och le ett brett leénde hela tiden och må så där jäävligt bra och ha en varm och pirrig känsla i magen hela tiden och sen bli högt över målnen när man är med den personen och känna sig så där jätte lycklig så man tror att man ska spricka osv..
DE är vår de... ofc sommar oxå.. Jag känner på mig att sommaren 2011 kommer att bli heelt och hållet craaaaazyyy!!! :D ni vet, sena sommar kvällar med dom bästa och tälta och festa osv ;D aaaaaaas niiiceee :dd
åh nu blev min längtan till sommaren ännu värre ;oo

Och jag har även kommit på en sak..
De finns enstaka 96or i falun som är snygga.. Och enstaka 95or..
De är bara 94or och äldre till 90or som är otroligt snygga.. och jag hatar att säga de här.. men även 97or och 98or är sjuuuukt snygga.. vissa 99or oxå.. de är INTE okej!!!!

hahahd e vart lite random inlägg nu känner jag.. men ah ni får stå ut^^

Haha nu ska jag ut och njuta av de härliga vädret :))

Puss;***

dålig mobil bild xd



Postat av: j'l

va jätte gärna med i dagens-blogg , ! :-)

http://aalmajohanna.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-1.html#comment

2011-04-06 @ 20:25:46
URL: http://aalmajohanna.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se