fredagen ägde!

haha omg, fredagen har varit så jäääävla grym! i bussen på väg till vansbro va fan as kul, vi dunkade musik som satan! och ofc så sjöng vi med.. 7 tondöva brudar slutar med en döv vaktmästare ;pp (alltså, pierre)
iaf.. sen så byter vi om och värmer upp och sånt :) och sen så börjar matchen.. och vi spelar satan bra ;D
men sen så vet jag ine alls vad som hände.. vansbro laget gjorde bara fler och fler mål.. och jag blev bara surare och surare för att jag tyckte att dom köre lite fult spel.. så i 2period så blir vi mer hårdare och kör lika fult som dom! och helt plötsligt så blåser domarN av och matchen är slut och dom vann... Jag tyckte att d gick föööör fort.. Jag ville juh spela och tacklas mer!! jag har fortfarande ont i revbena och juste.. mitt lillfinger är helt svält.. vet inte varför.. men jag tror att det har kommit ikläm under matchen..
och har ont i mitt knä..
asså.. jag har jääämt problem men mina knän.. börjar tro att jag har slatter snart ;o kunde typ inte gå efter matchen och har fortfarande lite ont när jag går.. ska bli as skönt att slippa alla trappor i skolan så mina stackars knän får vila :)
iaf.. imån blire att va med brita :D vet inte exakt vad vi ska gö.. men det blir säkert as bra ;d
nej.. nu ska jja njuta av dom få timmar det är kvar av den mest grymaste dagen på länge ;dd och jag tror att jag tar fram lite ostkrokar och tjockar mej lite :))

Pusss ;**

tyckte om vår domare lite(aa) hehe ;)) <333



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se